Salı, Eylül 23

sac kesimi


Uzun sacli olmak keyifli bir sey. saclarinla yapabilecegin o kadar cok sey oluyor ki - sirf o cesitililik icin saclari uzun tutmaya deger. Bir de kadinsi bir sey uzun saclara sahip olmak, romantik bir sey.. Ama bir yandan da zor ve zaman alici. Ben saclarina cok vakit ayiran biri degilim, ama yine de dustan sonra epey bir vaktim gidiyor. Bir yandan dokuluyorlar, ve de dokulunce de boyle yerde 45 cm falan uzunlugunda sac parcalari oluyor.. Kestirmek cok ozgurluk verici olsa gibi utopik duygular hissediyorum bazen..

2 yil once falan sacimi kulak hizzasinda kestirmistim ve de pisman olmasam da hemen uzatmaya basladim. 2 yilda yeniden kestirdigim zamanki uzunluguna ulasti sacim, sansliyim, cabuk uzuyor.. Ama bir yandan da o kisa halinin cocuksulugunu ozlemiyor degilim..

Su Victoria Beckham'in yeni sac kesiminde gozum var. Cok begendim bu kesimi, ve de uzarkenki o toplanmayan kontrol edilemeyen ara boy olmasa gider boyle kestirirdim saclarimi. Beni bu ara boylari dusunme mahvetti...

Resimler sylefrizz.com'dan alinmistir.

2 yorum:

BahaR dedi ki...

Bu kadını ben hiç beğenmiyorum.hiç güzel ve çekici gelmiyor bana.sadece kasılmaktan bir hal olan bir hanımefendi kendisi.eminim senin saçların onunkilerden bin kat daha güzeldir..

emelo dedi ki...

yani kadini ben de begenmiyorum, ama bu sac kesimini de herkes tasiyamaz - yigidi oldurup hakkini yememk lazim. Ama iste o kadar cesur degilim sanirim.