Cuma, Mart 7

evde gecen cuma gunu

Yagmur hic durmadi.. megerese tornado watch varmis bugun. Patronumu aradim, ben yagmurun dinmesini bekliyorum gelmek icin dedim, o da gelme bosver dedi. Disari da cikma bu havada dedi.. Ben de e tuh, ne kotu oldu falan gibi bir seyler diyordum ki, bosver evde pedikur yap dedi.. bos bulunup dun yaptim deyince de o zaman sacina bakim yap dedi..

Tam kendime gore bir patronum var! Eskisini de cok seviyorum, ama bu tam benim kafadan - belli :)

Eee ben de bu bos gunu degerlendireyim istedim ve sizlere vazgecemeyecegim 3lu'yu tanitmaya karar verdim.

Ilk sirada tesadufen aldigim ama simdi vazgecilmezler listemein en tepesinde olan dudak kremim - Smith's minted rose lip balm.
Bu kreme sadece bir dudak kremi deyip gecmek ayip olur, cunku o ellerde, yaniklarda ve hatta kuru dirseklerde bile kullanilabiliyor. cok etkili, gunde 2 kere suruyorum, ve dudaklarim gercekten de hic kurumuyor - acayip bir sey.. Cok hafif bir kirmizilik katmasi da cabasi - elma sekeri yemis gibi gozuken dudaklar icin de birbir bir krem bu. siddetle tavsiye ediyorum.

Her gun mutlaka bir kere kullandigim ikinci urunum ise Cosmedicine - Honest face skin tint and treatment spf 20. Bu urun gercekten de dunyadaki en hafif, renk veren yuz ve gunes kremi.. Yuzdeki renk farkliliklarini yok ediyor, kirmiziliklari, kahverengilikleri biraz olsun kapatiyor ve kendini hic belli etmiyor. Ustelik de gunes korumasi var, ki bu cilt bakimina gittigim Robina'ya gore Florida'da yasayan biri icin cok cok onemli. Bu kremi cok severek kullaniyorum.

Ucuncu favori urunum ise maskara.. Yani rimel dedigimiz sey. Ben cok sik degistiriyorum maskarami, lens taktigim icin gozlerimin mikrop kapmasi ve lens takamama gibi bir korkum var - cok yakin tanidigim birinin basina gelmisti bu - ve de goz kapaginin icine bir merhem surmesi gerekmisti.. bunu gordukten sonra goz hijyeninin onemini anladim ben!

Neyse, konudan sasmiyim. Simdi ben bu dergilerde falan reklami cikan maskaralari hep alir denerim.. Bir iki gercekten begendigim maskara da vardi aralarinda. Simdi benim bu konuda cok belirgin kriterlerim vardir. Kivrik ve uzun gosterecek, topak topak olmayacak, kolay yikanip cikacak.. Ama goz altina da dagilmayacak terledikten sonra.. Yani epey kriterim var aslinda. Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine aldim bu maskarayi ve bagimlisi oldum. Dunyadaki en guzel maskara budur diyebilirim - benim kriterlerime uyum acisindan.

Kendisini takdim edeyim: Benefit BAD Gal lash mascara. Bu maskaranin fircasi epey kalin, ve saniyorum o yuzden bu kadar guzel kirvirlmasini sagliyor kirpiklerin. (Hastasiyim dusuk cumlelerin). ayrica dagilmiyor, toplanmiyor, akmiyor, ama cikarmak isteyince de kolay cikiyor.. Cikarmaya usenip oyle uyumussan da sabahaa super duruyor.. Daha ne istenebilir ki!

1 yorum:

Sweety dedi ki...

su dudak kreminin kutusuda bir sahaneymis google da arayip bakayim bulabilecekmiyim :D Bende tam bir dudak kremi manyagiyimdir :D hep dudaklarim catlar cebimde mutlaka kremim vardir hele tadi guzel olanlari artik yemeklerden sonra tatli niyetine bile suruyorum hehehehe :D