Çarşamba, Şubat 10

bodrumdaki canavar

O kadar cok haber varki gazetelerde tepki verecek, bir sey yazacak zaman kalmıyor. Tam 4 yasında dayısı tarafından oldurulen kızı yazacakken, Medine'nin icler acıtan hikayesi ortaya cıkıyor. Hadi bu konuda yazayım derken baska bir sey.. Surekli bu konuları da yazmak istemiyorum, burası dunyanın en iç karartan yerine doner yoksa - ama bazen dayanamıyorum...

Iki gundur haberlerde bir manyaktan bahsediliyor. Adı selma s. Kedileri oldurup kanlarını iciyormus (sanırım).. Manyaklık otesi aslında, o kelime yetersiz kalıyor. Bir kedi ile yasayan biri olarak boyle bir seyi aklım almıyor. Ama daha da sinir bozucu olan bu ruh hastası sapığın hiçbir ceza almadan serbest bırakılması ve sonra da oglum kedi kesmek moda demesi..

Bazen ilahi adalet kavramı (en azından bazılarımıza) yetmiyor.. Benim gibi insanlar su anda, bu dunyada, icinde yasadıgımız adalet sisteminden bir seyler bekliyor.. Gerçi sanki cocuk tecavuzculerini, katillerini serbest bırakan bu aciz adalet sistemi bir kedi katilini ciddiye alır ve herhangi bir ceza verir - ben de neler umuyorum.. Adalet sisteminin su aralar tek ilgilendiği şey ergenekon denilen başı sonu olmayan saçmalık!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu tip durumlarda kaba kuvvet işi çözmez diyenlerin inandığının aksine ahreket edip, işi çok güzel biçimde kökünden çözmek gerekiyor, ama sonra da bunu düşünen kişi vahşi ya da cahil olarak görülüyor o yüzden net bişey diyemiyorum.

emelo dedi ki...

ben seni anladım cicim merak etme..