Perşembe, Nisan 23

kedimizle gezmelerdeyiz

Bugun ilk defa meloshu disari cikarttik. Havalar cok guzel bu aralar, ve soyle cimlerde bir dolassin istedik. Ilk basta korksa da, sonradan hemen alisti ve merakli merakli gezmeye basladi. Ama maalesef hep calilarin arasina girmeye calistigi icin gezimiz 10 dakika falan surebildi. Bakalim bir dahaki sefere ne yapacak..

Ben tasma ile kedi gezdirmeye cok aliskin bir insanim. Kedi gezdiren baska insanlar da gordum. Ama genel olarak kedinin tasmayla gezmesine daha alismamis kamuoyu. bizi goren insanlar, le chat, le chat diye elleriyle bizi gosteriyorlardi. Anaaa kedi demenin fransizcasi yani. Ama bu bakislar, le chat lar bizi korkutamaz, kedosumuzu gezdirmeye devam edecegiz...

Bizim buralara bahar geldi, her yer pek bir guzel...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Melosh'unu o guzel burnunun ucundan opuyorum-cok tatliymis, coookkk...

Kullandiginiz tasmalardan bende bizim zuzulara almistim ama bir turlu alisamadilar, bende sadece boyunlarina taktigim tasmayla bahcede dolasmalarina izin veriyorum, isterdim kedilerimle bahce disina cikip sokaklarda dolasmayi, pek hos gorunuyor :)

emelo dedi ki...

Aslinda melosh da bu tasma takilinca bir garip duruyordu, iyice yere yapismis gibi. Ama sonradan alisti. Keyifli bir sey oyle gezmek.. Acaba icten ice kopek mi istiyordum ki ben? :)