Perşembe, Nisan 2

Paris'ten sonra


Cok yogunum!

Hocam ile gorusmemizden cikan sonuc su: eger son yazdigim methodology bolumunu onaylarsa, ve gelecek hafta cok hizli bir sekilde gorusmeleri yapmaya baslayabilirsem iste o zaman haziran basi savunma, Agustos'ta mezuniyet hayalime ulasabilicem!

Amma eger o tam emin degilse, duzeltmeler falan verirse temmuz'da savunma, agustos'ta mezuniyet bile olabilir - ki bu da ucak biletimin her seyin degismesi falan demek, ama yine de onemli degil. Ha eger ki hoca daha bunun uzerinde biraz daha calisman lazim, yeteri kadar acik degil ne yapacagin derse, o zaman is aramaya baslarim, cunku bu demektir ki eylul-ekim gibi savunma, aralik'ta da diploma alma. Onemli olan Agustos'taki kep toreni aslinda cunku ailem biletlerini aldilar bile. Isin guzel yani eger isinin cogu bittyse bir onceki donem de yuruyebiliyormussun. Ay cok karisik isler. Bakalim elimden geleni yapicam, ama kendimi oldurmicem dedim hocama. O da - kendini oldurme dedi gulumseyip!

Aysegul gitmeden super bir Bruksel gunun tadini cikaralim dedik ve kendimizi sokaklara attik dun. Bu resim cok sevdigim St. Katherine civarlarinda cekildi..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

umarım istediginiz hızla ilerlersiniz=)

emelo dedi ki...

Tesekker ederim, boyle adisz destek iyi oluyor!