Perşembe, Nisan 16

ise yarayan bir krem

Baharin da gelmesiyle vucudumun, ozellikle de bacaklarimin spor disinda bir destege daha ihtiyaci oldugunu dusunuyordum, ama bir turlu hangi selilut (Sikilastirici) kremi kullanacagimi bilemiyordum. sordum sorusturdum, arastirdim. sonunda bu Lierac- Morpho slim'de karar kardim. Nerde okudugumu hic bilemiyorum, ama birlerde bu kremin gercekten ise yaradigina dair bir seyler okumus ve butun safligimla da inanmistim. Eczaneden gittim aldim. 1 haftadir falan kullaniyorum. Bu kremi herkese oneriyorum.

Kremin tek dezavantaji gunde iki kere kullanilmasi gerektigi. Gerci ben, itiraf ediyorum ki, her zaman bu gucu kendimde bulamiyorum :) Bir de kremi surerken yapmaniz gereken hareketler var, onlari da hic dogru yapamaiyormusum gibi geliyor. Ama boyle tam tamina soylendigi gibi kullanmama ragmen 1 haftadaki degisiklik inanilmaz. Bacaklarim cok daha sert ve sikilasmis gibi geliyor. ayet memnunum halimden. ama kremin surprizi bu da degil. Asil surpriz catlaklar uzerindeki etkisi. Kullanma kilavuzunda catlaklarin da goruntusunde azalma olacagi yaziyordu, ama ben tabi bunlara karnim tok oldugu icin orlari hic ciddeye bile almadim. Ama megersem bu sefer uydurma degilmis! Gercekten de 1 haftada gozle gorulen fark var. Krem fark 1 ay kullanimdan sonra belirginlesir diyor ama ben simdiden farki hem goruyor he de hissedebiliyorum. Bir de duzenli spor ile bu yil tam olarak forma girilebilir gibime geliyor.

Bu bana bir animi hatirlatiyor. biz universite 2'de falandik sanirim. Arkadasim Zeyno ile bir kozmetikciye girmistik - babama istedigi yuz bronzlastiricisini almak icin (ay bu da bambaska bir hikaye ya, neyse) Kadin verdi bronzlastiriciyi, sonra da selilut kremlerini ovmeye basladi. Zeyno da ilgilendi sanirim, kampanya mampanya kadin anlatiyor. Sonra bana da anlatmaya basladi, ben de benim selulitum yok, almayi dusunmem dedim. Kadin supheyle bakti bana ve herkesin selilutu var dedi. Ben de bakin bende gercekten yok diye etegimi kaldirivermistim biraz. Kadin da sasirmisti. Ay bunu simdi yapsam kadin bana bir tarafiyla guler. Ben de simdi kendi halime guluyorum, aci aci :) Burda gecmis selilut kremini ovuyorum. Ah ah, neyim demiceksin, hic demiceksin...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Before & after resimlerin var mi acaba? :)

emelo dedi ki...

ahahahaha... ay yok maalesef.

Adsız dedi ki...

babamın bronzlaşma kreminden bahsettikten sonra artık ne dersen de bişey fark etmez zaten:D

o etek oalyını bilmiyordum, eğer bilseydim yıkardım ortalığı:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

emelo dedi ki...

ay oguz alemsin ya.. Evet, babamin bronzlastirici kremi diyince gercekten de iyi bir baslangic oldu di mi? :)

Adsız dedi ki...

ücreti ne kadar acaba?

BahaR dedi ki...

ben önce çok heycanlandım krem sonucu sıkılaşıcak bacaklarımı hayal ettim,almayı düşündüm:).ama sonra dedim ki emelo spor da yapıyor dedim sen sporun s'sini yapmıyorsun ki bu krem sende işe yarasın dedim.öyle işte..

emelo dedi ki...

bu krem burda bir pakette geliyordu, yaninda iki tane tane baska kremin de deneme boyu var - 26 euroydu. Cok pahali gelmedi bana.

Baharcim, spor da yapiyorum, haklisin. ama inan spor falan hak getire. Spordan bir fayda gormedim, kendimmi kremlere biraktim diyim yani. Denemeye deger..