Pazar, Haziran 21

Yarin buyuk gun!

Heyecaniyim, ama cok degil. Savunmama halam, amcam, kuzenim, arkadaslarimdan bazilari gelecek.. Umarim cok zorlamali bir savunma olmaz da kimse gerilmeden hallederiz su olayi. Power pointim hazir. Dun birkac kere uzerinden gectim, bugun de tekrar edicem bol bol. Sonra yarin sulari, kurabiyeleri ve kahveyi alip savunma yapilacak odaya gidicem. Ne giyecegimi da kafamda belirledim.

Artik bu noktadan sonra gecmemek diye bir sey olmuyor zaten. Olabilecek en kotu sey bir suru duzeltme vermeleri.. Ona da hazirlikliyim. Gecen hafta savunmasini yapan 3 kisi de bir suru duzeltme aldiklarini soylediler. Neyse canim, tek istedikleri duzeltme olsun, duzeltiriz yavrum :)

Bol vitaminli kahvaltimi ettim. Cilek, ananas ve yaban mersini. Yaban mersini ismi nedense bana hep boyle bol kilcikli bir balikmis gibi geliyor. Oysa blueberry ne guzel, ne kibar... Oglen de hafif bir seyler yerim herhalde. Guneslenip power point sunumumun uzerinden gecicem butun gun. Aksam da babalar gunu serefine mangal yapicaz, dusundukce simdiden agzim sulaniyor, sanirim meyve salatasi beni pek kesmedi :)
Bu gece erken yatip guzel bir uyku cekmeyi planliyorum. Yarina bol enerjiye ihtiyacim olacak.

Posted by Picasa

3 yorum:

Zuzu dedi ki...

Yardım melekleri seninle olsun!!!

Bengi Özkahraman dedi ki...

bol sans =)) dua edicem bu gece size=))

emelo dedi ki...

Ay cok tesekkur ederim!