Pazartesi, Haziran 8

verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz..

Son 4-5 aydir tez tez diye sanki hayatta baska bir sey yokmus gibi burayi ic bunaltici yazilarla doldurduguma pisman miyim? Evet, belki birazcik.. Ama kardesim, doktora yapip doktora tezi yazmayan da anlamaz ki halden, napalim..

Neyse, bugun sonunda tezimi hocalara yolladim. Birazdan da gidip bastiracam 206 sayfalik olan tezimi, 5 kopya, ve hocalara goturup teslim edicem. Gerisi onlara kalmis artik. 22sine kadar savunmama hazirlanmak icin epey vaktim olacak gibi. sonucta kisa bir sunum istedi hocam - 20-25 dakika... Bu da powerpoint dunyasinda 18-25 slayt arasi bir sey demektir, ki artik o kadarcik seyi de stres olmadan hazirlarim herhalde. Gerci benim stresli bunyeme bakilirsa hic belli olmaz.

Bu cumartesi kuzenimle alisverise ciktik. Bruksel'deyken nerdeyse hicbir sey almamistim kendime ya, acisini cikaracak gibiyim. Hatta yavas yavas cikarmaya basladim bile. Insanin bildigi dukkanlardan hic ustune denemeden pantalon falan alabilmesi ne guzel bir duyguymus... Cok ozlemisim. Simdilik 3 bluz, 1 sandalet (hem de leopar desenli), 1 kot ile alisveris arzumu yatistirabildim biraz olsun.

Asil ihtiyacim olan ise haziran ayinda gidecegim dugun icin gerekli bir sandalet. Hem bu yilin kalin bantli, kaba topuk, kaba bant modasina uysun istiyorum, ama ayni zamanda da bu moda gecse bile ara sira giyebilecegim gibi bir sey olsun istiyorum. Bakindim ama daha gonlume gore bir seye rastlamadim. Ama daha zaman cok, bir de bu haftasonu butun kuzenlerim burda olacak, o yuzden mutlaka istedigim gibi bir sey bulurum.

Gainesville gunlerimin yarisi nerdeyse bitti. Simdiden donus gunumu iple cekiyorum :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

guzel kizim, alisverisi abartma, daha yaz uzun, sirada turkiye de var....