Pazartesi, Haziran 1

bu aralar



Zamanim okula gitmek ve halamlarda tezim uzerinde calismakla geciyor. Bugun eski is yerime ugradim, ordakilerle ogle yemegi yedim. Ozlemisim hepsini.. Ama itiraf etmek gerekirse oyle butun gun ders calismiyorum.. Florida'da olmanin nimetlerinden de yararlaniyorum arada, her gun ogleden sonra biraz gunesleniyorum. Hosuma gidiyor, yazlik gibi bi yerde yasadigimi unutmusum. Arada gelip de florida havasini tatmak iyi oluyor. Gerci kampuste ordan oraya yururken boyle hissetmiyor insan, ama olsun!



Bugun okulda gezerken her zamanki yerinde bekliyordu benim timsah. gerci galiba bu o degildi, ama hemen bir resmini cekiverdim. Eski gunlerin hatirina..














Bu da evde beni bekleyen minik canavar. Bu resmi buaraya koymasam olmazdi. Tez duzeltmelerine devam. 1 hafta sonra bugun tezimi hocalara teslim etmis olucam. Sonra da tez sunumum icin hazirliklar baslayacak.. aman bir heyecan bir heyecan..

2 yorum:

BahaR dedi ki...

hep böyle düzgün ayak tırnaklarım olsun istemişimdir.geçen gün avon kataloğunda böle tırnakları düzgün olan birine saatlerce baktım..benimkiler hem çok geç uzuyor hem de uzasalarda yoklar!bir tek baş parmağımın üstünde var..buna da şükür tabii.bi de ojenin rengi çok güzelmiş böyle turuncumsu.kaç numara o?olmayan ayak tırnaklarıma sürücem de:)acaba takma ayak tırnağı var mıdır?ne uzun yazdım..çok dertliymişim demek ki...

emelo dedi ki...

Ahahaha.. Baharcim takma ayak tirnagi var canim ya. Benim kuzenim de kullaniyor sanirim.

Ojeyi, Salincakta iki kisi'de gormustum. Revlon Tropical temptation.. Bende ayak tirnaklarimdan gozlerimi alamiyorum gercekten de:) Baktikca da guluyorum.

Sana alip getireyim istersen o ojeden.