Perşembe, Ağustos 28

Floridamizin firtina sezonu



Ben buraya geldigimden beri bir iki ciddi firtina oldu florida'da, kabul ediyorum.. Ama genelde boyle haberlerde falan abartilan firtinalar hortumlar bizim burda sadece yogun bir yagmur olarak hissediliyor. Gecen Fay'de de boyle oldu, okul falan tatil edildi ama biz pek de etkilenmedik acikcasi.. O kadar korkutmaya calisma, haberler falan, ama olan biten uyuz bi yagmur.

Kiyidakiler gibi etkilenmiyoruz hicbir zaman biz. Gordugum en kotu sey 4 yil once komsumun arabasinin uzerine devrilen palmiye agaciydi, ki o da kotuydu cunku sigortadan parasini alamayacagini biliyorduk..

Ofiste herkesin muhabbeti ayni. Yeni bir tane geliyormus, bir tane daha olusuyormus. Ruzgar hizi suymus, saatteki hareketi su kadar milmis falan filan aman olme essegim olme..

Insanlarin hayatinda gercek dert olmayinca firtina ile gelecek olan birazcik ruzgar ve yagmur bile heyecan katabiliyor.. Gerci sunu da soylemeden gecemicem, burdaki yagmurlar turkiye'ye yagsa mahvoluruz... Her yer sel, camur, trafik kazalari, su baskinlari, okul tatilleri falan, ulkeyi birakip gitmemiz gerekir - hic abartmiyorum.. Florida falan ama en az gunesli gunu kadar da yagmuru var bunun tropik havasindan dolayi!

Sevgili Gustav ve Hanna (olusmakta olan yeni firtinalar), biz sizin kasirga olabilme ihtimalinizi sevdik...

Hiç yorum yok: