Pazartesi, Nisan 21

babam gitti, kedim ameliyat olmus, ve de bugun final sinavimi veriyorum...

Aslinda baslik her seyi anlatiyor.. Ama yine de bir seyler yazmak lazim!

Dun gece 4 geceden sonra ilk defa evimde kaldim, ozlemisim evimi.. Babam burdayken hep halamlarda kaldim, 2 gundur de Amelia island'da halamlarin plaj evindeydik, dun gece donduk..

Plaj guzeldi, resim cektim ama kameram simdilik kayip - bulunca resimleri eklicem.. Okyanus daha isinmamisti, ama gunesin yazdan farki yoktu.. bolca kremlenmeme ragmen boynumun kenarinda bir ucgen seklindeki noktayi ve de dizlerimin arkasini atlamisim - oralar pembe pembe, geri kalan her yer biraz yandi.. Bu yaz sezonunu da acmis oldum boylece...

Simdi ise bolumde ofisteyim, ve de final sinavimi vericem - onun strasi var.. midterm'de de boyle olmustum ben, ogrencilerden daha heyecanliydim! Neyse umarim her sey yolunda gider de cocuklar iyi notlar alirlar bu finalden.. Hoca olunca anliyor insan - dusuk not vermek cok zor ve de uzucu bir sey. Ilk sinavda kagitlari okurken, ya bunu nasil hatirlamazsin, ay sen bunu niye boyle isaretledin ki simdi diye uzulmustum cok. Umarim bu sefer daha az depresif olur..

Bizim Gainesville'de misafirlar bitmiyor, bu aksam da yine bir misafir agirlicaz bakalim - ne zaman ders calisicam, kim bu guzel havada ders calisir falan modundayim, sonum hayrola!

Cici hanim ameliyatli ameliyatli kendine gelmeye calisiyor.. Yaninda olmak istedim cok, ama bir yandan da orda olmadigim iyi oldu- dayanamazdim herhalde, hali pek icler acisi..

2 yorum:

gochemoche dedi ki...

cici niye ameliyat oldu ? cok gecmis olsun. canim ben ona kiyamam.

emelo dedi ki...

Ya sorma Gogcecim ya, tendonunu yirttigi icin ameliyat olmus.. Cok uzgunuz