Pazartesi, Haziran 25

haftanin basi


Bu hafta da gecti ya icim rahat, bugun notlar da veriliyor.. Artik icim biraz daha rahat, en azindan bir de dersle ve odevlerle ugrasmicam..

Turkiye'ye gitmeye sadece 2 haftacik kaldi.. ay zaman gecse de gecse.. Siparisleri ve hediyeleri almakla gececek gibi bu hafta, bir de tabi is yerindeki isleri tamamlamakla..

Bu haftasonu cilgin sicaktan kacip kendimizi serin sulara biraktik Manatee springs'de.. Guzel bir yerdi, ama kano yapmak icin gidilmez.. Hizli giden surat botlari, suyun genisligi ve de manyak gibi havaya atlayip duran timsahla balik arasi Sturgen denen yaratiklar Suwanee nehrinde kano yapmayi pek bir keyifsiz yapiyor.. Keyifsiz arti tehlikeli.. Bu balik canavarlar daha iki hafta once bir botun icine atlayip bottaki kizin 3 parmagini isirip koparmis.. Bot veya kanodaki insanlari carpip yaralama gibi bir tehlikeleri de var. Uzerleri timsahin ustu gibi, boyle kalin ve puturlu.. Bir de yokolma tehlikesi altinda olduklari icin bu deli yaratiklara bir sey yapilamiyor..

Neyse pazar gununu de evde miskinlik yapip., etrafi toparlayip uyuklamakla gecirdim.. Gecen haftanin cilgin temposundan sonra epey dinlendirici ve keyifli geldi evde oturup hicbir sey yapmamak..

Herkeslere tavsiye ediyorum

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ne allahın belası şylermiş lan öle, benim bile içim bi hoş oldu, hayır zıpkın yapan biriyim, bu hayvana zıpkın da girmezki avlayasın, ayrıca ismi STURGEON, sturgon değil canım, öptüm...:D

emelo dedi ki...

hahahaha
aman neyse, sen gormedin ben gordum.. naber cicim!

Adsız dedi ki...

sus beah, ben görmemşim hain şey,sen gördün, sende korktun kanodan falan naber cicim:D