Cuma, Haziran 29

Amy Winehouse


2 hafta once Nil'in kosesinde okumustum bu kadini. Londra'da dinlemis, aklimin bir kosesine not etmistim, itunes'dan bulup bir dinle diye. aklimin kosesine not ettigim yuzlerce sey gibi bu da aklimin bir kosesinde kaybolmustu..

2 gece once televizyona bakip izlemek icin bir seyler bulmaya calisirken MTV'de bu kadinin albumunun reklami cikti. Sarkisini duymustum, Rehab diye bir sarki. CD Bestbuy'da 9.99'a satiliyormus. Dun Best buy'in onden tam gecerken aklima geldi birden. Amy winehouse diye hipnotize olmus bir sekilde park ettim, CD yi buldum, ordan cikarken birine actirdim kutusunu (CD kutusu acmaktan nefret ederim, o yuzden artik sarkilari ya arkadasim imparatorice'den ya da itunes'dan aliyorum). Arabanin cd calarina taktim ve dinlemeye basladim.

butun gece onu dinledim, cok hosuma gitti, sesi, tarzi..
Hafif Jill Scott'u andiriyor.. Onu da bilmiyorsaniz mutlaka dinleyin derim..

Bu aralar dinleyecek hicbir sey bulamiyorum, eski dinlediklerimden biktim diyorsaniz, Amy Winehouse diyorum, yaninda sarap ve peynir tabagi diyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ş sen sarap ve peynir tabağı diyosun, ben meymenetsiz kadın diyorum, garip bi tipi var ya sevmedim ne böle satanist gibi, hoş değil ayırca şarkısı da benim stilim değilmiş ama fena değil, iyiakşamlar