Salı, Aralık 12

Aski kaldirtmanin yollari - Jim mus versiyonu

Gece gece sacmaliyorum ama, hic uykum yok.. bir de daha Turkiye'de sabah olmadi. Ne alaka demeyin, Turkiye'de sabah olmadan G.ville'de uyunmuyor artik. Yeni kural :)

Neyse, ask'i kaldirtmak icin ben de senaryolar yazdim. Biraz kendin cal kendin oyna gibi oldu. Tom Robbins amcaminkiler gibi olmadi - ama ilk deneme icin o kadar da fena degiller.. Cok zor bir sey ya, bir de siz deneyin kolay sandiysaniz!

Iste benimkiler:
* Find love on a rainy day. Tell it you have an umbrella it can share. And let love carry the umbrella. Love will, surely, stay.

* Ask love to do your homework. And also, ask for an omlette with patatoes and dill. When love is at it, go wear your best dress and high heeled shoes. Love will stay (can't promise about the homework though).

Bu da Turkce ilk denememiz:
* Aska ona bir sey verecegini soyle ve senle bulusmasini iste. Bulusmaya gec kal ve de verecegin seyi de yaninda getirme. Sonra aski eve cagir ve sutlu Turk kahvesi yap. Ask kalir. (verilecek paket unutulabilir ama - dikkat!)

iste boyle. herkese iyi geceler. Aski kaldirtacak baska seyler biliyorsaniz yazin..

8 yorum:

mem dedi ki...

sehirden sehire degisebilir. birkac sehire gore inceleyelim:

Istanbul'da - Taksim'de islak hamburger yedir, beyoglu'ndan asagi yuru, cayini Markiz'de icir, ister bir sinemaya gir, ister tunel'den metroyla halic'e in. yeni Galata koprusunden gec (eskisinin geyigini yap), Misir carsisinda turist turist yuru, yetmezse kapalicarsi'da yurumeye devam et, cikista selim usta'da kofteni ye, in halic'e tekrar, bin vapura ver elini besiktas, oradan ortakoy. hangi kahvecinin adamlari daha az yaygara yaparsa oraya otur, birer elma cayi iste, bir de tavla. ilk oyunda mars et, ozur dileyip gonlunu al. gonlu alinmazsa bu sefer ikinci oyunda sen mars ol. mars olunan ask kalir.

seattle'da - freumont'ta yuru, Lenin heykelinin kirmizi eldivenlerine dokun, troll'un uzerine cik, tren bekleyen vatandaslarin arasinda poz ver. yuzen evlerden hangisini isterdiniz ona karar ver (denize en yakin olan). balik halinde dolas, etrafta ucusan somonlara dikkat ederek bir yuzuk al ona. sehrin butun guzel kahvelerinde bir kahve ic, istersen yaninda armut tatlisi ye (etta's olabilir). cok sevdigi cicekli elbiseyi alabilirsen kalir heralde. paran yetmezse almaya fotografini cek ilerisi icin. o zaman kesin kalir.

kamcatka'da - hicbir sehir olmazsa al gotur kamcatka'ya. beraber kis uykusuna yatin. bir de ustunuzde horlayan bir kediniz varsa kesin kalir. istese de gidemez zaten, nereye gidecek. her taraf kar firtina.

emelo dedi ki...

Super olmus bunlar..

gochemoche dedi ki...

ay ne romantik ben bu romatizmi mahvedicem ama emelcim amazonda senin dinazor 60-70 dolara
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000ENW5Q0/ref=amb_link_3994612_9/102-2419064-4932115

emelo dedi ki...

ay olsun, bu da iyi bir haber.. ben bir girip bakayim, evime bekci dinazor alirim belki..

MorKoyun dedi ki...

dusundum dusundum ise yarar birsey cikmadi benden:( uyuzmuyum acaba:)ilham lazim bunlardan yumurtlamaya canim:)

emelo dedi ki...

ya oyle degil.. basta biraz zorlaniyor insan yazarken.. ama cok eglenceli seyler ortaya cikiyor

ilham: basa gelen komik olaylar..

YOK Kİ dedi ki...

Bir deneme de benden:
Bir dağın tepesinde, kış günü ayazda, koca bir ateşin yanında oturuyorken senden henüz haberi olmayan aşka sıcacık bak, hala üşüyorsa sarıl. Aşk kalır.

emelo dedi ki...

cok guzel olmus bu.. Buralari guzel de, ozledim yahu