Pazartesi, Aralık 18

Ankarali gunler


Turkiye'ye ucma maceram epey bir macerali oldu. New York ucagini kacirdiktan sonra Milano ucagi ile epey bir rotarli olarak vardim. Neyse eve geldim ve aile saadeti ile son buldu gecem. Annem bana sen yaslanmissin, eskiden olsa hemen cikar arkadaslarinla bulusurdun dedi. Ama eskiden hic ucak kacirmazdim - onu da hatirlatayim.. Galiba gercekten yaslandim :)

Neyse Ankara'da havalar cok guzel, en azindan simdilik.. Goturdugum palto cok kalin geldigi icin ince bir ceket almak zorunda kaldim - ama hic de sikayetci degilim halimden.

Eee.. yabi bir de 1 yildir beni gormemis jim mus ile karsilasmamiz oldu ki, annemler seni taniyacak mi acaba diyorlardi, tanimak ne, sanki benimle birlikte gelecek gibi geri Florida'ya.. Buraya da onun bir resmin koyayim: jim mus hanim benim yatagimda onla yatmami belerken..

Herkese sevgiler. Yine yazicam. Buralar iyi hos da 2 sey hic hosuma gitmedi.
1. Kizlarin saci her an dugune gidecekmis gibi.. resmini cekersem koyarim
2. herkes cok sigara iciyor. Hatta o kadar cok sigara iciliyor ki sokak sigara kokuyor. burdan haberler bu kadar.

3 yorum:

moveable blog dedi ki...

I hereby officially rename this blog "The Chronicle of Turkish Cats."

MorKoyun dedi ki...

acaba guzel havalar bir muddet daha devam edebilir mi, 15 gune ben de Ankara civarlarinda biticem de:)sacini yaptir da gel diyorsun peki:)

emelo dedi ki...

valla sac yaptirmak sart degil - her an dugune gider pozlarda dolasmanin da bir alemi yok.. Bence ldugun gibi gel - fark yarat :)

havalar guzel; ama soguyacak diyorlar.. Ayip ediyorlar