Salı, Nisan 12

bizden haberler

Her eve geldiğimde hiç peşimden ayrılmayan melosh hanım dün kısacık bi süre yanıma uğrayıp sonra da pencerenin önüne geçip kedi arkadaşını beklemeye başladı. Bütün akşam bir sağa bir sola bakındı durdu camın önünde. Resmen içim acıdı. Arkadaşı gelsin diye kedi maması bile bıraktım camın önüne. Kedi gelip yemiş mamadan, melosh onu gördü mü bilemiyorum.. Sabah camla hiç ilgilenmiyordu ama. Bir yandan da seviniyorum, melosha bir heyecan oldu o kedi.

Öğrendim ki o cici suratlı kedi kazakistan büyükelçiliğinin kedisiymiş. Geceleri onu dışarı bırakıyorlarmış, sabah da içeri alıyorlarmış. Yani daha sık sık görüşecekler gibi bizim melo ile!

Ofisteki gelişmekte olan orkidelerin resimlerini buraya ekliyorum. Bu iki orkide de açmak üzere filizleniyor.. Yeni bir tane daha geldi bakım için, o da filizlenmiş durumda. İşi gücü bırakıp bir çiçekçi dükkanı mı açsam diye düşünmüyor değilim yani..

Bu arada, iki tane de o kadar kötü durumda orkide var ki artık onlar yaşar mı yaşamaz mı bilemiyorum - umudu kesmiyorum ama yani korku filmi gibiler, bir ara da onların resimlerini eklerim buraya...

p.s. orkidelerin filizlendikleri yerleri görmek istiyorsanız eğer üzerlerine tıklamanız ve resmin büyük haline bakmanız gerek :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bakım için ne yapıyorsun, orkidelere nasıl bakmak gerek onu da yazar mısın?

emelo dedi ki...

Tama bunla ilgili uzun ve detaylı bir yazı hazırlayacağım. bu konu benim çok acı deneyimlerle öğrendiğim ama sonunda başarılı olduğum bir konu. Yazıyı hazırlayacağım bu akşam!

Adsız dedi ki...

Harikasın :)) Senin blogu okudukça ben de orkide alsam mı diye düşünmeye başladım. Çeşitleri var mı, varsa neyi tavsiye edersin onu da yazar mısın? Adsız çokkkkkkk öpüyor seni

Adsız dedi ki...

:P Bu adsız da çok laubali yaaaaa

emelo dedi ki...

adsızcım orkidelerle ilgili yazım çok yakında!