Pazar, Nisan 10

akrep vs. istakoz!

Dun gece boyle sacma bir ruya gordum: bir teras katinda yasiyorum - benim bina bagli olan baska bir teras daha var - o terasta da iki daire var. Dairelerden birinin onunde cam bir fausta bir akrep yasiyor - yengec gibi kocaman, simsiyah. Hemen onun yanindaki dairenin balkon kapisinin onunde ise legen gibi bir kapta koyukahve bir istakoz. sanki iki dairenin arasinda bir husumet var ve ben ruyamda aaa onlar onlara misilleme yapmak icin istakoz almislar diye dusunuyorum!

Neyse' benim sevgili kardesim oguz bir gun bu akrebi kabindan cikarmis benim evime getiriyor. Ben koltukta oturuyorum, gelip uzerime birakiyor akrebi benim cigliklarima ragmen. Neyse babam kosup geliyor hemen, o sirada ben akrep nerde nerde o falan diye bagiriyorum. Bir bakiyoruz ki perdenin altinda camin uzerinde ilerliyor akrep. Neyse sonra babam bu akrebi uzerine bisey vurarak/bastirark ezip olduruyor. Olduruken de cok uzgun - o kadar direniyor ki cocuklar diyor. Sonra olen akrebi atiyor disari.Ben rahat bir nefes aliyorum..

Bu sabah melosh evde bir orumcekle oynuyordu. Orumcegi izliyor, arada bir de patisiyle uzerine bastiriyordu. Ben de orumcegi oldurdum. Hayat ruyalarin bir versiyonu mu acaba!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Guzel kizim, ne oldu, bortu bocekli florida yi mi ozledin, yoksa kardesinle didistiginiz gunleri mi, yoksa gece gec saatte mi yedin?

emelo dedi ki...

Ay valla neyi özledim bilmiyorum valla ama çok manyak bir rüyaydı :)

ACP dedi ki...

yorganı üstünden atmışsın emelcim ;)

emelo dedi ki...

yok ya gayet de yorganlı morganlı uyandım.. O kadar net bir ruyaydı ki - hala yanyana kaplarda duran akrep ve ıstakozu gözümün önüne getirebiliyorum...