Pazartesi, Mart 28

Planlarda değişiklikler...

Amasra'ya gidemedim. Mayıs ayında bir haftasonuna ertelendi gezimiz. Zaten Nisan ayında öyle yoğunuz ki Nisan nasıl gececek bilemiyorum..

İş için cuma günü Eskişehir'e gittik. 2 anaokulu açtık, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni ziyaret ettik. Eskişehir de Porsuk şehre çok güzel bir şekilde entegre edilmiş, tramvaylar çok güzel - bunların hepsine hiçbir sözüm yok. Hatta mini Disney gibi bir şey bile yapmışlar, içinde korsan gemisi ve Disney'in sarayı'nın çakması bulunan :)(Orjinal bir şey yapmak bu kadar mı zor ya!)

Ama yani o binaların korkunçluğu. apartmanların önünde 1 metrelik bile yer yok, sokak kapılarından direk kaldırıma çıkılıyor, bir yeşillik bir ağaç hiçbir şey yok. Yollar daracık, binalar 8 katlı yan yana yan yana bitişik.. Çok boğucu geldi bana Eskişehir'deki şehirleşememe.. Halbuki şöyle 3-4 katlı bahçeli binalar olsa, önlerinde ufak bahçeleri, ağaçları olsa..

Eskişehir'e Ankara'dan trenle gitmek çok kolay - tam 1,5 saat sürüyor. Şeirde Porsuk kenarında çok şirin minik kafeler var. Her yer öğrenci, çok sayıda bisiklete binen insan, havası Ankara'ya göre daha yumuşak. Gidilip görülebilir yani, günübirlik ziyaretler için çok uygun.

Çiğbörek yiyemedik ya, içimde en çok o kaldı!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Onun adı çibörek :))

Adsız dedi ki...

Bak bu da sana ipucu oldu, hala bulamadın mı?

emelo dedi ki...

hmmmmm, bir tahminim olabilir mi acaba

Adsız dedi ki...

Evet sadece bir