Cuma, Ocak 21

Yeni bir yaş, yen, bir hayat, yeni bir ben...

Biraz önce facebook listemden 200'e yakın kişi sildim.. Ay bir rahatladım, bir rahatladım.. Liste hala çok kalabalık, ama gerçekten de arkadaşım - tanıdığım diyebileceğim insanlardan oluşuyor artık.. Aynı okuldan mezunuz diye listeme aldığım insanlar artık yok ve ben çok rahatlamış hissediyorum kendimi!

Yeni kısa saçıma iyice alışmış durumdayım.

Eski işim ve yeni görevlerimden memnunum.. Daha fazla sorumluluk almak bazen daha yorucu ve zorlayıcı olsa da - daha iyi hissettiriyor insanı!

Evimde değişiklikler yapıyorum - yeni eşyalar, düzenlemeler.. Gardrobumu temizledim. 1 yıldır giymediğim her şey gider yaklaşımını iyice benimsemiş durumdayım.. Bana yaramıyorsa başkalarına yarasın diye düşünüyorum..

Brükselden eşyalarım geldi! Bu sabah evime grand bir entrance yaptılar. 14 kutu ve bir bavul! Tasviye edilecek, atılacak çok fazla şey var.. Bu haftasonu vakit buldukça o işlerle uğraşmaya çalışacağım.. Bakalım :) Öyle bir seferde bitecek gibi değil. İşe gitmek için evden çıkmadan yemek takımının olduğu kutuları açıp bulaşık makinasına yerleştirdim. Eve döndüğümde temizlenmiş olacak.. Ben de dolapları bir kez daha elden geçirip yeni gelenleri yerleştireceğim!!!

Eski eşyalarıma kavuşmak çok güzel - tanıdık bir havaları var.. Eşyaları ile aşk ilişkisi yaşayan benim gibi insanlar için eşyelerından ayrı kalmak oldukça zor oluyor!

Bugün yarım günüz. İşten çıkıp doktora check-up sonuçlarımı almaya gideceğim. Doktor benden guatr ultrasonu istedi - bir tek o beni endişelendiriyor - onun dışında her şey yolundadır sanırım..

işte böyle. Yeni yaş geldi - tam geldi!

3 yorum:

Unknown dedi ki...

:) ohh süper o halde şeker:)) tekrar mutlu yıllar sana! öperim çook

emelo dedi ki...

Teşekkürler canım benim!

Hera dedi ki...

1 yıldır bile değil 3 ay hatta:)
3 aydır giymedim ne varsa, ihtiyacı olan birilerine veriyorum ya da arkadaşlarımla takas yapıyorum:)