Cumartesi, Mart 13

bugun ne yaptim?

istanbul universitesinin su anda telefon vericisi olarak kullandigi muhtesem kulesi. O bahceye girip de bu kuleye hayran kalmamak mumkun degil... Bu okulda okumak isterdim sanirim, her sey tarihi, her seyde hayat var!

istanul universitesinin greko-roman tarzindaki rektorluk binasi. Icersi cok guzeldi. Kocaman genis bir havlu' cam bir cati, ve her yerde bembeyaz mermer..

istanbul universitesi doktora salonundaki muhtesem avize.. Gerci Dolmabahce Sarayi'ndaki avizeyi gordukten sonra etkilenmem cok zor :)

Bu da yeniden baslayan kece calismalarimizin bir urunu. Bu Ozonun tasarimiymis. Bayildim bayildim, bir seyler uretmek cok keyifli!

kesinlikle cok yoruldum bugun. Sabah 5.30 da kalktim, 8 ucagi ile istanbula uctum. Saat 10 da istanbul universitesinde bir toplantiya, sonra taksimde bi basin toplantisina, sonra da geri istanbul universitesindeki bir panele katildim.

Ogleden sonra 3.30 da bizi havaalanina goturecek araca bindik. Sansimiz yaver gitti ve manyak istanbul un manyak cuma trafigine takilmadan 5.00 daki ankara ucagimiza yetistik. Ankaraya 6
.15 gibi indik, eve gelmem 7.50 yi falan buldu manyak ankaranin manyak cuma trafiginden. Sonra deli ben usenmeyip ozolara gittim ve ozo ben ve zeyno usenmeyip deli gibi kece yaptik.. Bu kece tac fotografi ise ozonun 2010 bahar kolleksiyonundan.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Reklam icin tesekkurler!! :) sana da ayrı yakıstı gercekten :)

emelo dedi ki...

hahahaha.. bene mi versen ne? Saka saka! Ben kedimden memnunum cok. bu arada ben kermeste onu takip ilk onu saticam - haberin olsun :) biliyorsun ustumuzden kapis kapis...