Perşembe, Mart 5

daha da hizli Ankara gunleri

Istanbul'da gunler hizli geciyor diye yazmisim ama Istanbulda tatildeymisim ben.. Ankara gunleri acayip geciyor. Geldim ve 2 odayi tasfiye edip yeniden duzenledim. acayip yoruldum butun bunlar olurken. Diger yandan eve yeni perdeler yaptirmaya karar verdik ve de perde secmenin dayanilmaz agirligi altinda ezildik resmen. Tul diye bildigimiz sey artik bambaska bir sey. Evlenecek insanlara Allah kolaylik ve de sabir versin diyorum.. Biz sonunda bir sey begendik - bakalim yapilip da asilinca nasil olacak.

Bir yandan da gormeyi istedigim insanlar var tabi. arkadaslarimla gorustum, babanem ve dedei gordum, buyuk halami, bugun Sirrocugumu gordum - karni kocamandi! Minik limone'yi iyice merak etmeye basladim, ben bir daha geldigimde tanisicaz insallah. Ivir zivir o kadar co sey vardi ki yaptirmam gereken, tek tek hepsini hallettik ama bittik. Oyle ki bazen evde 11'de ciktigimiz oluyor, aksam 6 gibi geri giriyoruz. Sonra aksam benim ikinci mesaim basliyor ve arkadaslarimla bulusuyorum.. Bruksel'e gidip dinlenicem artik :) Goya ders calisicaktim, ama su icecek vakit bulabilirsem sansliyim galiba.

Resimler Istanbul'dan, biri bogazda yikilmakta olan eski bir kosk. Oburu de tabi ki Inci'de profiterol.

3 yorum:

doganslx dedi ki...

profetrol ne leyn?

en son inci'ye gittigimde "profetrol" pek hosuma gitmemisti. buralarda damagimizin ayari mi bozuldu nedir?

emelo dedi ki...

hahahaha.. gecenin korunde yazinca profiterol profetrol olabiliyor napalim, anlayin artik :)

Adsız dedi ki...

bu ara o yıkılmak üzre olan şey bi KÖŞK değil, sende okudun levhayı, bahçesi olan bir okul idi o, yalan konuşmayalım adamı internet üstünden böyle rezil ederler :D:D:D