Cuma, Mart 27

beklenen bulusma, yeni ayakkabilar ve haftasonu planlari

baslik her seyi anlatiyor aslinda. Ayse'nin sayesinde tanistigim Aysegul ile sonunda uzundur suredir planladigimiz basbasa gorusmeyi gerceklestirebildik.. Cok eglendik birlikte. Beni bizim ev cok yakin, hatta hep onunden gectigimiz bir yere goturdu. Disardan cok alelade gozuken bu yer super bir yer cikti - ankarali olanlara soyle anlatabilirim: Tribeca'nin ilk acildigindaki havayi yakaladim ben orda, menu falan da benziyordu.. Evimize bu kadar yakin ve bu kadar eglenceli bir mekan bulmak super oldu. Artik sik sik ordayiz! Aysegul ile epey bir konustuk, hatta o kadar cok konustuk ki bir daha bulusmamiz lazim dedik. Isin en uzucu yani Aysegul'un cok yakinda, yani haftaya, Turkiye'ye tasiniyor olmasi, kendisi cok hevesli ve Ayse cok mutlu olacak, o yuzden ben de sevindim onun adina.

Bu ayakkabilari Selma'ya gelinlik bakmaya gittgimiz dukkanda gordum, tam dukkan kapanmadan 5 dakka once deneyebilir miyim dedim, denedim, begendim ve aldim. Super rahatlar epey bir topuklu olmalarina ragmen. Yazin bol bol giymeyi dusunuyorum!

Haftasonu planlarina gelince, efendim haftasonu cuma gununden basliyor bizim icin. Aksam arkadaslarla yemege gidip Melosh uzerinde de cok emegi olan Ahmet'i askere ugurlayacagiz.. Cumartesi de erkenden Paris yolcusuyuz. Orda hcamla bulusup herhalde sabah 11'den 5'e kadar tezim uzerinde calisacagiz. yarin benim icin cok onemli bir gun - bir cok seyin belli olacagi bir gun, o yuzden hem heyecanliyim, hem de icimde biraz korku var. kendime 4 ayak uzerine dusuren bir kedi sansi diliyorum!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

ayakkabilarin $ahane! ekrandan gozlerimi alamadim-o derece guzeller!

..Ve iyi yolculuklar!

emelo dedi ki...

tesekkurler, ben de kendileriyle ufak capli bir ask yasiyorum :) yaz gelse de giysem!

Adsız dedi ki...

teziniz de bol sans =)) paris'te oldukca gri =(

emelo dedi ki...

Tesekkurler gorkem, zaten butun gunu hocamla tez uzerinde konusarak gecirecegim icin gunun nasil oldugunu bile anlayacak halim olmayacak sanirim :(

çilekli süt dedi ki...

ayakkabılar tam benlik nerden aldığını da yazsaydın keşke :/

emelo dedi ki...

Ay Eda, ayakkabilari o kadar uyuz bir yerden aldim ki. Bruksel merkezde bir gelinlikci. Fiyatlari da gayet uygundu. nerde yasiyorsun sen?

Unknown dedi ki...

:) ben de sonunda bulusabilmemize cok sevindim :( keske daha once gelseydin ya da keske ben daha sonra gitseydim. ama hayat bu hic belli olmaz :) ankaraya geldiginde kesinlikle goruseliyiz. senin blogunu okumaya baslayayim ben de :) cok cici :))

aysegul

emelo dedi ki...

Aysegulcum, artik Ankara'da ya da sen buraya geldiginde gorusucez napalim.. ben de cok ozlicem seni!