Pazartesi, Ekim 7

yeni bir hafta

yeni yapılacaklar. Hatta eski yapılacaklardan yapılmayanların üşenilmeden listelere yeniden yazılması :) Pazartesi günleri dersim yok ancak nedense hep en uzun günüm pazartesi oluyor. Sanırım pazartesinin lanetinden olsa gerek..

Neyse, bayram tatiline 4 kala keyfim yerinde! hatta 3,5 diyelim çünkü cuma ders bitiminden sonra tatil başlar.

Bu hafta sonu inanılmaz soğuktu. Tatil öncesi hastalanmaktan korktum ve evden pek çıkmadım. Maalesef kötü bir şey yaptım ve breaking bad'e başladım :( Acayip sürükleyici - 2 günde 3. sezona geldim. Dayanamayıp final bölümünü de izledim ki birazcık rahatlayayım.. Ehh rahatladım. sonunu bilince araları izlemek daha kolay oluyor.

Tamam kötü bir şey yaptım ama napayım - onu yapmasaydım deli gibi bütün gün oturup diziyi izlemem gerekecekti. En azından şimdi okula gelip çalışabiliyorum.. Yaa işte böyle. Bayram öncesi tüm sezonları ve bölümleri bitirmiş olmayı umuyorum :)


2 yorum:

aysegul ersin dedi ki...

ben bu diziyi hiç duymamışım blogundan görünce hemen baktım konusu çok ilginç sanırım fırsat bulursam izlemeye çalışacağım :)diziye başladı mı insan sanki hayat duruyor gerçekten ben de kendimi alamıyorum, artık yemek içmek uykudan herşeyden kısıyorum izleyebilmek için :)Viyana tatiliniz için de şimdiden iyi yolculuklar eminim süper anılarla dönersiniz ve yazabilecek olursan buradan okurum ben de :) Sevgiler!!!

Adsız dedi ki...

off yazı yaz da motivasyonum filan gelsin, tatil sonrası miskinlik yaşıyorum.

Tatil yapmadığımdan olabilir mi acaba?