Pazartesi, Ekim 21

son yorum

yazı yaz da motivasyonum gelsin demiş..

Sanırım 9 günlük tatilden sonra herkese motivasyon gerekiyor. Şimdi sıkıcı ve uyuz biri gibi gelebilirim ancak 9 günlük tatil de biraz fazla olmadı mı arkadaş! Yani tam çocuklar okula alıştı, tam ben dersleri rutine soktum. Baam! Tatil. Şimdi gel de yeniden düzene sok. Hele de haftaya da pazartesi ve salı tatilken.. Cuma günü dersi olmayan bir öğrenci olsam direk bu haftayı yakar ve toplam 22 gün tatil yapardım herhalde... Şaka şaka - ben kesin derse gelen o uyuz ve sıkıcı öğrenci olurdum :))

Tatil güzeldi. Viyana bir imparatorluk başkenti ve her halinden belli ediyor bunu. Adamların 200 yıl önce müze olarak tasarladıkları ve kullandıkları binaları var. Tarihe inanılmaz bir saygı var. İnsan karşısında saygıyla eğiliyor. 1. Viyana çok güzel. Benim 2. gidişimdi ve şehrin nerdeyse her sokağını yürüyerek gezdik. Ayaklarım fela halde acıdı - hiçbir ayakkabıda rahat edemiyorum ama şikayetçi değilim.. Çok harika yerler keşfettik ve keşfetmenin zevki bir ayrı..

Bugün dersim yoktu ve ben de evde kalıp öğrencilerin ödevlerini okudum, yarının dersine çalıştım ve de paperımızın bir bölümü üzerinde çalışmış olan Şirro'nun yaptıklarının üzerinden geçtim. İlk gün için epey bir işti.. Hmm bir de Breakig Bad'i bitirdim. Sonunda. Eğer başlamadıysanız hiç bulaşmayın derim çünkü cidden bağımlılık yapıyor. Dizi uyuşturucu hakkında ama resme kendisi bir uyuşturucu gibi etkiliyor insanı - çok acayip. Mesela bugün 10 bölüm izledim. Gözlerim her şeyi şaşı bak şaşır gibi görüyor... Ama değdi. Dizinin hikayesi insanı içine çekiyor. Spoiler vermeyeceğim kesinlikle ancak iyi bir adamın giderek kötü birine dönüşmesini izliyorsunuz. Yavaş yavaş.. Boş bir vakitte ya da tatil olduğunuzda izleyin mutlaka. Eğer benim gibi psycho gibi izleyecek staminaya sahipseniz 5 günde falan biter 5 sezon. Kolay gelsin :))

Diziyi böyle manyak gibi izlemimin nedenlerinden biri de öğrencilerimin izliyor oluşuydu ve eğer onlara ayak uydurmak ve onların dilinden konuşak istiyorsanız onların takip ettiği şeyleri takip etmelisiniz Sevmelisinz demiyorum - ama en azından haberdar olmalısınız ki hangi frekansta olduklarını anlayabilin. Sanırım hocalığın güzel yanlarından biri de bu - sizi gençlerin hayatına sokarak genç kalmanızı sağlıyor... Evet belki gözlerim birazcık gitti ama halimden memnunum yo!

İşte böyle. Yeni bir hafta. 29 Ekim'de İstanbul'a gitmek istiyorum. Eer programımızı uydurabilirsek anneannemi ve dayımları görmek istiyorum. Bakalım

Herkese iyi haftalar...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

en rahat ayakkabı bile o kadar yürüyünce maalesef rahatsızlaşıyor ama sana katılıyorum, buna değiyor neyseki :) bu arada ne zaman görüşüyoruz biz :)

emelo dedi ki...

Evet yaa su bir türlü yapamadığımız görüşmeyi ayarlayalım artık!! Sana email atacağım yarın.

Adsız dedi ki...

Diyen kim??