Çarşamba, Ocak 16

Bugun donem notlarini verdik..

ve ben 5 ogrenciyi biraktim. evet yanlis gormediniz yazi ile bes! Gerci 2 tanesi dersi biraktiklarini sanmislar ama gerekli islemleri tamamlamadiklari icin kalmis sayildilar.. Diger ucu ise derse nerdeyse hic gelmediler, final sinavina girmediler.. odev yapmadilar.. Yani klasik umursamaz ogrenci tavri ile yaklastilar olaya ve kaldilar.. Kalanlarin yaninda bir suru C, C + C- alan ogrenci var. Not ortalamam dusuyor biraz.. Kadehimi buna kaldiriyorum!

Eskiden part time ders verirken insan isi o kadar ciddiye almiyor, ama ben her zaman burdaysam ve tek isim de ogretmekse eger e artik biraz daha kati davranmak gerekiyor.. Beklentiler artiyor..

Neyse, bu konularla canimizi sikmayalim. Somestr tatilinin en guzel yani ogrencilerin okula gelmemesi. Biz hocalar olarak tatil degiliz, ama yani nerdeyse kimse gelmiyor okula.. Insanlar evden calisiyorlar, dinleniyorlar, yeni derslere hazirlaniyorlar, arastirmalarina yogunlasiyorlar..

Biz de yakin bir arkadasim ile bir arastirma projesi hazirliklari icerisindeyim.. Uzun zamandir akademik olarak ilk defa boyle heyecanlaniyorum. Mesleki olarak onemli!

Resimde: Madelaine'deki Paris London Cafe - Paris'te bedava interneti olan nadir kafelerden biri!

Somestr tatili icin uzun listelerim, buyuk hedeflerim var.. Bakalim ne kadari gercek olacak! :))

Neyse ya, dedigim gibi bu konulari gecelim. Paris'e donelim! Telefonumdaki resimlere baktikca izin alip bir haftasonu icin bile olsa atlayip Paris'e gidesim geliyor.. Bahara insallah!


1 yorum:

Deniz dedi ki...

Hocaam dersinizi bıraktığını sanıp kalan 2 kişiden biri benim! :) Umarım yorum yazmam uygunsuz kaçmaz ama uzun zamandır ara ara takip ediyordum blogunuzu sizin dersinizi almadan çook daha önce tahminen sizin Brüksel'de olduğunuz zamanlardan beri :))) Uzunca bir süredir bakamıyordum blogunuza, bu postunuzu okuyunca anladım siz olduğunuzu ve çok sevindim!
Çook keyifli ve sıcak bir blogunuz var :)