Salı, Ocak 29

Pazar gunu

hava uyuzdu, ikimizin de enerjisi biraz dusuktu falan ama ogleden sonra kendimizi evden disari atip Ankara'da her yerde afislerini gordugumuz Ahmet Gunestekin - Yuzlesme - Sergisine gittik. ilk soyleyebilecegim sey su: serginin posteri o kadar kotu hazirlanmis ki - sergi ile ilgili hicbir sey yansitmiyor.

Biz Gunestekin'in calismalarini ilk defa gorduk ve cok ilgilendik. Ulkemizin tarihi, bolgemizde olan olaylar, dinler arasi savaslarla bir yuzlesme olarak tasarlanmis bu sergi. Cok ilginc bir yagliboya taknigi var ressamin, ayrica enstalasyon tipi ilginc calismalari da var. Biz cok etkilendik, sergi salonunda dolandik durduk.. Gidip gorun mutlaka!


Sonrasinda da Ciftlik'e gittik ve oralarin nasil aninmaz bir hale geldigini, yapilan yollari gorunce sasirdik kaldik. Kendimize gelmek icin yarimsar kokorec yedik ve evimize geldik. Ben Murakamiyi bitirdim. Bugun sali. Cumartesi partimiz var. Pazartesi yeni donem basliyor, projemiz uzerinde calismaya, okumaya devam ediyorum.. Haftasonu tum akrabalarimiz, esimiz dostumuz ankara'da. Bu haftasonu hic dinlenmek gibi bir planim yok. Pazartesi derse girdigimde hangi ders oldugunu hatirlayabilirsem iyidir :p


Boyle iste. Bir hafta daha gecmis durumda.. Herkese guzel haftalar..

Hiç yorum yok: