Salı, Aralık 25

Okulun son haftası

Bu hafta son haftamız. Öğrenciler sınavlar ve notlar için stres içersinde yaşıyor, hocalar ise okunacak yüzlerce ödev, sınavlar, verilecek notlar ve adil olma konusunda ter döküyor.. Önümde ödevler - not vermeden bir sıralamaya sokmaya çalışıyorum - iyiden kötüye - ki adaletli not verebileyim. Her ödevin eksisini artısını görebileyim... Bu idealizm nereye kadar bilemiyorum!



Fotograftaki takvimde de görüldüğü üzere 3ü büyük gün! Heyecanlıyız. Hatta heyecan giderek artıyor diyebilirim. Bir yandan son hafta ve finallerin telaşı, bir yandan paper okumalar ve bir yandan da elimde listeler: Parise giderken bir şey unutmayayım diye... Bugun gidip gelinliğimi ve duvagımı alacağım, onu unutmamak önemli! Hala alınacak şeylerimiz var ama akışına bırakmış durumdayız. Bir ara alırız herhalde :)

Taşınmadan ötürü bize küsen ve bir türlü harekete geçemeyen orkidelerimizin 5i birden atağa kalktı. Yeni filizler, tomurcuklar.. Herhalde Paris'ten dönünce güzel bir sürpriz olacaklar bizim için! Ben de sürekli yeni orkidelere bakmaktan kurtulacağım. Evdekiler 3 aydır öyle kuru çiçek gibi durdukları için umudu kesmeye başlamıştım çünkü. Ofistekilerde hala bir numara yok. Burdan duyrulur, gereği arz edilir...

2 yorum:

Rainbow Gatherer dedi ki...

orkidelerin umarım açar, orkide bakımı diye post yapmıştım bajarsan belki faydası olur =)

emelo dedi ki...

Ay valla ben ne yapmak gerekirse yapiyorum aslinda, 5i ayni anda aciyor ama iste sanirim yer degistirmek cok iyi gelmiyor orkidelere. Bakalim, ofistekilerden de bir seyler bakliyorum!