Çarşamba, Ağustos 4

güzel haberler günü...


içimin daralması bile bugün aldığım güzel habere leke süremiyor. O kadar güzel bir haber maşallah :) Daha çok yeni olduğu için de kimselere söyleyemem, ama bir arkadaşımın hayatı tamamen değişsecek, tabi bizimki de onunkiyle birlikte, ve ben de çok heyecanlıyım..

İşten bir an önce çıkmaya heveslendiren 2. gelişme de bugün başka bir arkadaşımıza gelinlik bakmaya gidecek olmamız birazdan. İlk defa gidicez, daha önce hiçbir şeye bakmadı. İlk defa ne tarz şeyleri beğeniyor, neyi kesin sevmiyor - onu anlayacağız.. Çok heyecanlıyım, salak gibi :)

Heyecanlı bir gün yani bugün. Benim hayatımda da değişiklikler var. Bunlar gibi heyecanlı şeyler olmasa da değişiklikler işte. Bakıyorum da, hayat hızla değişiyor, bir gün insan hayatında çok şeyi değiştiriyor. Bazen sadece yanından geçip giden hayatına bakakalıveriyorsun.

Değişik bir his hayatında yüzde yüz kontrolünün olmaması. Bir yandan kötü çünkü insan her şeyi kontrol etme güdüsüne yenilebiliyor kolayca, ama bir yandan da güzel çünkü karşına ne çıkabileceğini, başına ne gelebileceğini asla kesin olarak bilemiyorsun..

Ah hayat, bırakıyorum kendimi kollarına. Tut beni.

2 yorum:

Pinar dedi ki...

Emel'cim, Asli'ya mi bakiyorsunuz gelinligi? Artik facebookta olmadigim icin kimseden haberim yok. Benim icin de op onu, mutluluklar dile. Iyi eglenceler.

emelo dedi ki...

evet canim onun icin baktik. Daha tam bir sey begenemedik ama bakmaya devam...