Pazar, Haziran 6

lise mezuniyetimin 10.yil donumu

Dun gece Geleneksel TED mezuniyet Balosundaydik. 2000 mezunlarindan da bir 50-60 kisi falan gelmisti sanirim. Kimilerini zaten her gun goruyorum gelenlerin, kimileri ile orda burda karsilasiyoruz, kimilerini hic gormuyorum yillardir, ve kimilerini hatirlamiyorum bile. Ne garip!

Gerci Zeyno ile sunu konustuk dun gece, belki facebook olmasa bu reunionlar cok enteresan gelebilir insana, ama artik insan nerdeyse hergun birbirinin ne yaptigini takip edebiliyor. Hayatimin bir noktasinda tanidigim, birlikte okula gidip geldigim insanlarin neler yaptigini bilmek, son hallerini takip edebilmek benim icin cok keyifli. Bazi insanlarin umrunda degil bu - onun da farkindayim. Hatta bazilarina cok fazla geliyor facebook, ne gerek var yani diye dusunuyorlar. ama ben oyle degilim, gecmise fazla bagliyim herhalde. O yuzden dun gece de cok keyifliydi benim icin. Cocukluktan tanidigim insanlarin buyudugunu, is sahibi olduklarini gormek heyecan verici.

Daha 10. yilimiz bu, 40. yilda falan nasil hissedicez acaba merak ediyorum acikcasi..
Benden bir tavsiye, boyle aktivitelere katilin, insanin gecmisi ile baglarini koparmamasi onu bir sekilde zenginlestiriyor..

2 yorum:

daphnevega dedi ki...

Bana mı diyosun emel? :)

emelo dedi ki...

hahahaha.. tatlim keske gelebilseydin, superdi. Deli gibi eglendik.. Ama sozum bir tek sana degil.. Sevgili dostum, +1im ozleme de diyorum :) bir dahakine zorla getirticem sizi..