Salı, Mayıs 4

Yeni Penti Coraplarım - yaz 2010

Bu çorapları çorapçıda begenip aldım, ama ne kadar dikkat çekeceklerini hesap edememişim.. Bugün işe giydim ve herkes çok begendi. Ben hala biraz fazla iddialı buluyorum, ama gözüm alışır herhalde. Penti'nin çok güzel çorapları var bu sezon, ben bütün kış kalın siyah çoraplar giydikten sonra onlara daha fazla dayanamayacağıma karar vermiştim - bakalım bunlara ne kadar dayanabileceğim - giymesi benim için tam bir işkence çünkü!

Bir de yeni orkidemin resmini buraya eklemek istiyordum ne zamandır, ofisten arkadaşım birlikte resmimizi çekince bu isteğim de gerçek oldu. Orkidemin ismi benekli. Yanındaki kaktüsümün adı da tüylü. İyi bir ikili olduklarını düşünüyorum... Benekli çok güzel olsa da bütün dikkati tüylü çekiyor :)

3 yorum:

SAD dedi ki...

Çoraplardan ben de çok etkilendim, söylemeden geçemeyeceğim :) Ama Defne'nin yeni kedili patiklerinden etkilendiğim kadar değil :) Tekrar güzel hediyelerin için teşekkür ederiz.

emelo dedi ki...

Hahaha.. E super, begenmesine çok sevindim.. Çoraplar sandığımdan biraz daha fazla etkileyici çıktılar sanırım, ne yapacağım - bilemiyorum :)

Unknown dedi ki...

resimler büyümüyoki tıklaynca kocaman olmuyorlar site güzelde büyük olması lazım resimlerin tıklayınca diğer sitelerdeki gibi nasıl üye olucaz siteye onuda bulamadım