Pazartesi, Mayıs 31

yaz saatleri

Bizim ofis Haziran başı ile Ekim sonu arasında yaz saati uygulamasına geçiyor. Bu şu demek: artık sabah 9:30'da gelmek yerine 8:30'da gelicez. Akşam 5:30'da çıkmak yerine 6'da çıkıcaz.. E ne anladık bundan - daha çok çalışmak mı demek yaz saati diyenlere de iyi haberi veriyorum, cumaları öğlen 12'den sonra paydos!

İşte ben yaz saati diye buna derim. Yaz saatimiz hayırlı olsun..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

7 saat ekleyip kaç saat azaltıyorlar? İşveren aklı diye buna derim

emelo dedi ki...

ya aslında oyle bakınca haklısın, ama zaten 6'dan once cıkmıyorduk hic ve de cuma da ful gun calısıyorduk. Artık cuma yarım gunu alıp haftasonu ile birleştirip biryerlere gidebiliriz. On kıymetli yanı o..

daphnevega dedi ki...

9:30-17:30 nasıl bir mesaidir biri bana açıklasın! henüz bunu anlayamamışken bir de cuma işi çıktı. çok iyi korunan bir bina olmasa kesin saldırırdım :)şaka maka süper olmuş emelcim ya her hafta sonu başka bir yere gidebilirsin..

emelo dedi ki...

Hahahaha.. Aysecim sorma. Aslında yazarken de korktum tepkilerden ama içimdeki heyecanı da paylaşmam gerekti. Artık gidicem biryerler ayarlayabildiğim sürece. Ama Ankara'da kalıp alısverise gitmek bile iyi olacak..

Adsız dedi ki...

neeeeeeeeeeeeeeee??? inanamiorum... kiskancligimi anlatmama imkan yok. gece uyku tutmicak bak... deme bole uluorta, olani var olmayani var... ayip cik cik cik

emelo dedi ki...

tamam tamam, ofisle ilgili kıyak seyleri yazmama kararı almış durumdayım...

Ama inanın saat 8:30 ile 6 arası deli gibi calısıyoruz...