Perşembe, Ocak 28

ise adapte olmaya calısmak











10 gun aradan sonra geri donmek zor oluyor(mus). Ankara'daki hava kosulları yuzunden erken cıkma ihtimalimiz konusuluyordu sabah, ama oglen kar durunca sadece camur ve taksi bulup eve donebilme derdi kaldı bize de.. Neyse, bir dahaki kara.. Ben de sabahın korunde gelmisligimle kaldım tabi :)

Neyse, erken cıkma hayallere kapılıp ucarken ben 4'e toplantı konuldugunu ogrendim. Erken donus yalan!

Bloguma Singapur'dan biri gelmis bugun. Hem de yanlıslıkla falan degil, linke basmıs da gelmis. Benim blog pek o yorelerden ziyaretci almaz - benim hedef kitle, Turkiye, Avrupa ve ABD genellikle. Singapurlu misafirimize gonulden bir hosgeldin diyoruz...

Hadi usenmeden resimlere acıklamalarını da yazayım dedim. Plastik ayakkabılar muthisti. almak istedim, ama tanesi 49 euro olunca vazcaydım. Benim bundan daha guzel babet crockslarım var!

O cadde Bruksel'de St. Katherine civarında cok guzel butiklerin bulundugu bir alısveris caddesi. Daha butcemden dolayı burda cok az alısveris yapabilmis olsam da ilerde bu caddenin sıkı bir mudavimi olmayı hedefliyorum!

O renkli ısıklar aynı cadde uzerinde bir lokantanın ici. Adı da good night clara galiba. Hahahaha.. buyuk ihtimalle oyle bir uydurdum ki bu ismi. Ay yok, adı bon soir Clara - simdi hatırladım. Cok guzel bir yere benziyor, ama daha hic gidemedik. Her onunden gectigimde de burası yemege gitmek istedigim yer diyip duruyorum. Kısmet bir dahaki sefere...

Sonuncu resim beef carpaccio. Cesit olsun diye ekliyorum :)

2 yorum:

mem dedi ki...

sıkı bir müdavim mi dedin? abooouvv!

emelo dedi ki...

evet sekerim, kork benden!