Cuma, Aralık 12

tasinma - temelli ve cok uzaklara


Bizi bir tasinma telasi aldi gidiyor.. ama bu ayni sehir icindeki tasinmalarimdan cok farkli cunku bu sefer ki temelli. Esyalar kutulanmak yerine atiliyor, satiliyor veriliyor. Onun disinda gitmeden once yapacak o kadar cok is cikti ki.. Mesela dun arabami sattim, isten ayrildim. Bu sabah ehliyetimi yeniledim - hem de ne maceralarla, evimi bosaltip anahtarimi teslim edecegim, hocami son kez gorecegim - 6 ay icin sadece, sonra yine bol bol beraberiz tez oncesi :)

Iste boyle buyuk degisiklikler oluyor hayatimda. Ben sadece akintida su uzerinde kalmaya calisiyorum. Isleri onceden halletmenin cok faydasini gorduk, ama yine de yeni yeni isler cikiyor.. Haydaa, bir de bu var diyip ise koyuluyoruz. Daha 25 yasimda 3 kitada yasamis olucam aralik 15 itibariyle. Icim pir pir, buralardan gitmek cok iyi gelecek.. Dunyanin bir kosesine atilmis gibi hissediyor insan burda. Amerikalilar icin oyle olabilir; benim dunyamin merkezi burasi degil. Benim haritamda amerika kitasi solda, dunyanin tam ortasinda degil! Dogdugum sehre 1 gun degil, 3,5 saat uzaklikta yasiyor olacagim (ucakla tabi, ama olsun).

iste bombos evimden son kareler, artik bruksel'den yazmak uzere...

4 yorum:

Pinar dedi ki...

Yaaa, gitme:(

arzu dedi ki...

Emelcim, keske gorebilsek seni gitmeden benim minikle, gule gule derdik sana :((

emelo dedi ki...

Pinarcim, gitme deme - darisi basina diyim ben :) Gerci gitmek mi istersin kalmak mi, bilemedim... ama rahatlatici bir his kesinlikle, cok tavsiye ederim!

Arzucum, aslinda belki yarin bir firsat olabilir. 11 gibi lake Wauburg'da kahvalti yapalim dedik. Sabahtan bir aramayi deniyim seni. Bilmem ki size uyar mi?...

arzu dedi ki...

ay aslinda cok uyardi ama o kadar gec bakabildim ki buraya,cok gec haberim oldu :((

Gorusebilseydik diyecektim ki;
Kavustunuz gozunuz aydin, yeni hayatinizda bol sanslar. Bir de kucaklayip iyi yolculuklar dileyecektim... Kismet :)
Iyi yolculuklar, belki Turkiye'de gorusurus bir zaman...blogunda takipdeyim :)

Sevgiler...