Cumartesi, Kasım 15

Toparlanma ve sinav hazirligi

Sinavlarim cok yakinda basliyor. Carsamba, persembe cuma sinava giricem. haftasonu biraz daha calisip pazartesi sali yine sinava giricem.. Ay bir bitse, bir bitse - su an tek dilegim bu!

O asagida resmini cektigim esyalarin hepsini sattim. Yemek masami aldigim fiyata sattim - inailmaz bir sey. Evim bosaliyor, etrafta ivir zivir minik esayalr kaldi, annem ile onlarla idare ediyoruz simdilik ama yakinda halama gecicez herhalde, ozellikle de sinavlarimdan sonra.

Evimin bu bos hali de cok hosuma gidiyor. dolaplari bosaltiyoruz, yiyecekleri bitiriyoruz. annem cok guzel bir sekilde evi ceviriyor, ben de satis ve ders calisma isleriyle ilgileniyorum. ama ticaretteki basarimdan sonra acaba yanlis kariyeri mi secim diye de icten ice dertlenmeye basladim...

4 yorum:

Pinar dedi ki...

Emel'cim butun kalbimle basarilar diliyorum. Ve cok seviniyorum senin adina; cunku bitecek!!! Ustelik cok yakinda--sonrasi tatli bir yorgunluk olacak. Ay ne heyecanli! Haydi, derin bir nefes iyi bir motivasyon basla ve bitir; sana guveniyoruz.

emelo dedi ki...

Saol Pinarcim, cok cok az kaldi, bir yandan bitecek diye seviniyorum, bir yandan nasil olacak diye dertleniyorum..

Neyse halimiz cikacak ortaya :) Bakalim, haberdar ederim, maraton carsamba basliyor!

SAD dedi ki...

Canim benim sana basarilar diliyorum. Hersey cok guzel olacak. Ben sana cok guveniyorum arkadasim. Sen rahat ol bak gor super gececek.
Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik. Bunca zaman insan farkinda olmadan butun okuduklari ve ogrendikleri ile pisiyor simdi emeklerinin karsiligini alma vakti. Sen icin en guzelini diliyorum. BASARILAR bitanecim.

emelo dedi ki...

Saol tatlim, ne guzel yazmissin, dileklerin icin cok tesekkur ederim. Artik haber veririm, bir gecsin de su cilginlik!