Perşembe, Mayıs 22

ogle yuruyusleri

Bu aralar nerdeyse butun gun isteyim.. Aslinda normalde hayatta dayanamam, ama iste biraz gec giderek erken cikarak falan rahat geciyor gunler..
Bu yeni patronum da cok seker bir kadin.. Eski patronum da iyiydi, ama bu kadin biraz daha rahat ve biraz daha kafa.. Cok egleniyoruz ofiste. Bu yeni patronumun bir ozelligi de spora cok duskun olmasi. aslinda kenidisi ciddi bir maraton kosucusu, super atletik dev gibi bir kadin. herhalde boyu 1.80 vardir..

Neyse, bu patronum yerinde pek duramadigi icin butun gun oglenleri bizim discilik binasinda yuruyusler duzenliyor. Oyle ki once iki hastaneyi birbirine baglayan bir yeralti tunelinde 3 mil yuruyoruz - 3 mil 4.6 kilometre ediyor.. Tabi ki tunel bu kadar uzun degil, ama 26 kere yuruyunce 3 mil ediyor! Bir de 13 kat merdiveni iki kere inip cikiyoruz. Onceden merdiveni sona birakiyorduk, fakat o zaman da cok terli ve nefes nefese oluyorduk, ki bu da pek iyi olmuyordu.. simdi merdiveni once, sonra da yuruyusu yapiyoruz.. tunelin iyi yani klimali ve serin olmasi, boylece serin serin yuruyoruz. Bunlarin hepsi 1 saat falan aliyor.. Hizli hizli pek keyifli. gunlerdir bacaklarim agriyor, ama simdiden daha guclendiler..

iste boyle, bakalim sonucu nasil olacak. Yaz icin koydugum gizli hedeflerime ulasabilirim umarim!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşım bi dakka, orada hata var, şimdi öncelikle 1 mil 1.609344 kilometereye eşdeğerdir, bu hesaptan yola çıkarsak 3 mil = 4.8 kilometre.

O 200 metreyi nasıl görmezden gelirsin sen, büyük sporcu...