Cuma, Nisan 13

Tasinma telasi

Evet, tasinacagim gun yaklastikca benim de telas ve heyecan seviyem giderek artiyor..
Evi pazartesi teslim aliyor gibiyim, ama tabi ben onceden her seyi kutulamak ve hazir olmak zorundayim - ve dun geceden basladim.. Sevgili arkadaslarim Gogce ve Stefan hemencecik yardimima kostular, yardim melekleri, ve 1,5 saatte evi dimdizlak biraktik :)

Hakkaten oyle oldu, ev boyle perdesiz, duvarlari bombos falan pek bir cirkin gozuktu gozume.. Ama neyse, burda azicik zamanim kaldi diye kendimi teselli ettim. Banyo tamam, salon ve kutuphaneler nerdeyse tamam, mutfak baya bir halloldu, odadaki ivir zivirlari hallettik.

kimin fikriydi tam hatirlamiyorum, ama gogce'nindi sanirim - cekmeceleri de dolu dolu tasicaz hic bosaltmadan, boylece bosalt geri yerlestir derdi de ortadan kalkacak..
Aman pek mutluyum, annemler Carsamba geliyorlar ve onlar gelmeden butun ivir zivir detay isleri halledebilirsem cok super olacak!

Haftaya cumartesi de buyuk esyalar tasinacak. Bir hafta boyunca 2 ev arasinda mekik dokuyacaga benziyorum, ama olsun, tatli telas bu isler, hosuma gitmiyor desem yalan olur!

2 yorum:

doganslx dedi ki...

e gel artik buraya da, benim evi de yerlestirelim. ne de olsa antremanli olacaksin...

elma dedi ki...

ben de ev topluyorum, coksanslisin ki cekmecelerini de goturuyosun:):) bizde sadece bavuillar ve kutular var, cok buyuk bir isgence, ustelik yardim edenim de yok esimden baska, onunki de yardim denirse tabii...kolay gelsiin...