Perşembe, Nisan 5

garip ruyalara bir yenisi eklendi

Ben oyle cok ruya gormem ama bu aralar cok ruya goruyorum..
Bu sabah uyanip tekrar uyudum, iste o arada yakalamis beni hain ruya..

hulya avsar'in boyle 5 katli bir evi var, ama katlar asagiya dogru.. ve de 2 katta hicbir sey yok.. En alt kata iniyorum, orasi boyle garip karanlik bir yer, ama dekorasyon falan guzel. Bu arada ruyanin hicbir yerinde hulya avsar yok - niye onun evi onu da anlamadim.. neyse

En alt katta bir anda boyle siyah kurta benzeyen bir kopekk bana saldiriyor. Ve surekli beni isiriyor.. Kacamiyorum, uzaklasamiyorum, ben sert hareketler yapamiyorum cunku ciddi ciddi isiriyor beni bu kopek.. Neyse iste - telefonum caldi ve uyandim, ise 1 saat gec kalmistim uyandigimda, hazirlanip ciktim ama o uyuz kopek yuzunden butun gunum boyle keyifsiz mutsuz gecti..

cekirdekli uzum gibi bir gundu..

Sonunda ev cikti da keyfim yerine geldi!

5 yorum:

Zuzu dedi ki...

Ben de geçenlerde seni gördüm emel abla- geçen dediğim de 1 ay falan oluyo. Sizin eve gelmişiz oğuzla ama sizin ev şimdiki ev değil. Bahçeli, verandali falan müstakil bir ev. Senin öğrencin gelcekmiş bir yerden- sen özel ders veriyomuşsun evde, ders de film izleme!:) Oğuzla diyoruzki "ay biz de izleyebilir miyiz sizinle?" "İyi peki, sessiz durun ama" diyosun, biz de seviniyoruz ama öğrenci geliyo mu, devamında noluyo hiç haberim yok:)
Bu rüyan da hayırlara vesile olur inşallah...

emelo dedi ki...

Hahahah
film izlemeye ogrenci geliyorsa tamam yav isler tikirindadir.. Tabi siz de izleyebilirsiniz canim.. ay askolsun, lafi mi olur!!

Hahaha
tam moda girdim
ama sessiz olun ha!

Adsız dedi ki...

sessiz durayamyız, ben varım sürekli urda böyle olacak şurda şöle diyecek diyip bozarım filmin akışını eheaheh

Zuzu dedi ki...

Evet kesinlikle. Biliç altıma nasıl işlemişsen artık rüyada bile sana sessiz olman söyleniyo düşün artık:)

emelo dedi ki...

Hahahhaa..
Valla sessiz olacaksan gel kardesim - yani bastan soyliyim..
Duramaycaksan gelme