Salı, Ocak 14

2014

Yeni yıla 5 hedefle girdik..
1i kariyer
2si aile ile ilgili
Diğerleri de seyahat ve sağlıkla ilgili.

İlk hedefte büyük bir adım gerçekleşti tam doğum günümden 5 gün önce. 31 yaşındayım diyeceğim 5 gün sonra. 30 büyük bir sayı - onun geçmesi iyi olacak sanırım. Bu yaşta hayattaki en sağlıklı ve fit halimdeyim - bu da beni çok mutlu ediyor. Kendim için, ilerisi için çok öenmli bir şey yapıyorum ve bunun huzuru bambaşka..

Kariyer açısından da yazdan beri deli gibi çalışmamın meyvesini yiyorum inşallah.. Az kaldı. Biraz daha çalışma ve sabır. Bu 20 günlük arayı iyi ve verimli değerlendirmem gerekiyor! Yarın ve perşembe günü ful çalışma ile geçecek.. Yakında daha da güzel haberler alacağız umarım.. Birazcık daha sabır!

31 Mart'a kadar bir şey almama kararı aldık sevgilimle. Yani tabi yiyecek içecek alışverişi dışında. Gerçi işte birine doğum günü hediyesi, başkasına yeni ev hediyesi falan filan derken arada bir şeyler almak gerekiyo ama öyle kıyafet/alışveriş falan yapmadan geçen her gün iyi geliyor. Ylbaşıydı indirimdi derken biraz abartmıştık - arada böyle ufak diyetler gerekli. Zaten o kadar çok eşyamız var ki herhalde 1 yıl hiçbir şey almasak bile çok büyük bir fark olmaz hayatlarımızda..

Yeni yıl iyi gelecek bize. Güzel hedeflerimiz var. Umarım hepsini gercekleştirebileceğimiz bir yıl olur.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayy sanırım kararların getireceği haberleri şöyle özetleyebiliriz. Yrd. Doç'a bebek gelecek :))

emelo dedi ki...

hahahahaha... yani başka şeyler de var ama eh evet en önemlilerini böyle sıralayabiliriz :)

aysegul ersin dedi ki...

Bebek mi????? süper haber!! şu an hedefler içinde mi yoksa gerçekleşenelerden mii? Yeni yılda tüm hedeflerinin gerçekleşmesini dilerim Emel'cim!! Sevgiler...

emelo dedi ki...

Aysegülcüm selam. Yok daha bir şey yok - ama inşallah bu yıl içinde planlarımızda bu da var :)) Ben de seni öpüyorum..