Pazar, Eylül 26

son zamanlarda

blogdan uzak kaldim biraz.. Is cok yogun. Heyecan verici bicimde mi yogun: hayir. Ama haftaya Van a gitme ihtimalim ortaya cikti ve iste o beni cok heyecanlandiriyor...

Bu aralar kafam dolu. Dalginim. Yorgun hissettigim oluyor, durup dururken daral geldigi oluyor.. Gecici hisler, eminim, ama bir tatil mi ihtiyacim olan sey, yoksa daha cok balik yemek gibi sacma bir sey mi bilmiyorum..

bu aralar cok orkide saksissi degistirdim ve gecen ruyamda da kendimi orkide saksisi degistirirken gordum.. Tam syeni saksisindaki orkideye hayanlikla bakiyorum ki koklerin uzerinden tirtil ile suluk arasi bir sey uzerime dogru yavasca ilerliyor.. Tam onu olduruyorum, bir tane daha.. Yani boyle. Orkideden bile korkunc bir sey yaratabilmeyi basaran hayal gucume beni asla hayal kirikligina ugratmadigi icin cok tesekkur ederim!

2 yorum:

ACP dedi ki...

bende cok uzak kaldım blogtan :) gerci pek güzel yazamıyorum okuyana işkence gibi bişi herhalde benimkisi, neyseki bolca resim koyuyorum onlara bakıyorlardır. :P senin blogunu cok begeniyorum. bu arada ben o rüyanın nedenini çözdüm, bu gibi durumlarda popon (sorry) açık kalmış derler, belli ki yorganı atmışsın üzerinden :D

emelo dedi ki...

Hahahaha.. yorganı üzerimden atmamıştım aslında, bence o ruyanın yorumu hayal kırıklığı.. Benim böyle enteresan hayal kırıklığına uğrama rüyalarım vardır.. Bu içlerinde en nazik olanlarından hatta.