Pazar, Temmuz 18

besin zehirlenmesi - olamazzz!!!

dun gece yedigim bir seylerden zehirlendim sanirim, saat 15:30'a kadar kustum butun gu. hicbir sey yiyemedim, su icemedim, ne yediysem, ictiysem aynen geri cikti.. Cok cok halsizdim. Hatta bir ara gidip serum taktirmayi bile dusundum. Ama sonra haslanmis papates, uzerine de bir teneke kola ile toparladim kendimi.

Duyduguma gore bu aralar cok zehirlenen oluyormus. Herhalde ortalikta garip bir bakteri ya da virus dolaniyor. Bu hafta evde yemege calisacagim. En azindan bu sekilde kendimi biraz korumus olurum. Ankara'da yasayanlara da bunu tavsiye ediyorum, butun pazar kusmak ve bir suru plani iptal etmek hic de keyifli olmuyor.

Hmm, bir de unutmadan' butun gun bir dakika bile beni yalniz birakmayan, hatta zaman zaman karnimin uzerine yatip beni iyilestirmeye calisan melosh hanima burdan minnetlerii sunmak istiyorum. Kendisi bir numara!

Herkese iyi haftalar diliyorum...

2 yorum:

Pinar dedi ki...

Gecmis olsun Emel'cim, ben de gecen sene besin zehirlenmesi gecirmistim. Aklima geldikce bile yuzum burusuyor. Neyse ucuz atlatmissin.

emelo dedi ki...

Evet Pınarcım yaa, herkesin basına gelmiş gibi. Benimki çok ağır geçmedi, ama yıpratıcıydı yine de.. Bir şey içememekti beni en çok zorlayan.. Neyseki şimdi gayet iyiyim. Öptüm çok! Ne zaman geliyorsun buralara?...