Salı, Eylül 18

bacak agrilari..

Ne bicim baslik ben de anlamadim, ama iste su anki en buyuk derdim bu.. Yeniden spora baslayali beri her gun gittim spora - genelde aletli bir seyler yapiyordum, ama dun Total Body denen o bela derse gitmem ile her sey degisiverdi.. Bacak agrilari girdi hayatima. bugun otobuse binerken otobus soforu hangi bacagimin takma oldugunu anlamaya calisircasina bana bakiyordu - oyle garip iniyordum merdivenleri - kivrana kivrana agrilar icinde. bu total body oyle bir ders ki, insanin hic oldugunun farkinda olmadigi kaslar falan calisiyor, sonraki gun cok fena oluyorsun..

bugun de bir heves gittik, yine aletli bir seyler yapmaya - hafif hafif.. ama iste hafif sandigimiz sey bile bana agir geldi.. Kollarim, karin kaslarim, bacaklarimin her yeri agriyor - oyle ki sizim sizim sizliyor - siz siz siz.. Hangi ilaci alsam da yarina felc olmasam diye dusunuyorum..

Umarim 1-2 haftaya artik kaslar iyice alisir da artik bu agrilar azalir.. Total body'e alismam lazim, cunku aletlerle bir seyler yaptigimda boyle acilar icinde kivranmiyorum - demek ki farkli yerleri calistirmak gerekiyor.. Neyse umarim yakinda sikayetler kesilir de ben de eve ter icinde gelmenin, butun vucudunun isindigini hissetmenin, daha az usumenin, daha dinc hissetmenin ve daha kolay uyumanin (ve uyanmanin) tadini cikaririm acisiz sizisiz..

Ay bunlari ben mi soyluyorum - ben dunyanin en tembel insaniyim!

2 yorum:

doganslx dedi ki...

vay vay vay, ne sportif arkadaslar var, gozlerimi yasartiyor bu manzara...

emelo dedi ki...

Hahahaha

Sanki tanimiyormus gibi, kardesim ugrasma benle yav!

:)