Pazartesi, Ağustos 28

Little Miss Sunshine ve cekirgenin yagmur dansi

oyle guzel, oyle komik bir filmdi ki - bilmeden gittik, ama acayip begenerek ciktik.
Ilk olarak anti-herolarin filmiydi, o yuzden de insan cok kolay kabulleniyor karakterleri..

arada oyle sacma sapan seyler oluyor ki, insan yok artik diye kaliyor.. Herkes kahkahalar atmiyordu sinemada, ama bazi insanlar cok guluyordu.
Kahkaha atmayanlarin farkli tur filmlerden hoslandiginini dusunuyorum, mesela superman returns - onlar kesinlikle yanlis filme gelmislerdi.

cumartsei idebildik springlere. sarhos insanlarla dolu olmasi ve nehrin pis olmasi, ve de kalabalik olmasi disinda.. ne bekliyorsam :)
cok guzeldi.. kaynaklarin oldugu yerler turkuvaz renkli, o siselerde ictigimiz sudandi - natural spring water. daha once hic gitmemis olmama uzuldum. hava biraz serinleyice ve hafta ici cok keyifli olacagini dusunuyorum.

ama orda hayatimda gordugum en buyuk cekirgeyi - kus kadardi, abartmiyorum- gormus olmam sonunda erken gitmeyi istememi etkiledi biraz. sansliydim ki bir anda yagmur bastirdi ve kacmak zorunda kaldik. acaba cekirge nereye gitti?..

2 yorum:

mem dedi ki...

yalniz ichetuckhnee santa fe nehrinden cok daha guzeldi. bunu burada bir kez daha soylemezsen haftasonu hakkinda yazdigin her yazi eksik kalir. bir dahaki sefere damacana ile gidip aylik su ihtiyacimizi direk kaynagindan karsilamamiz lazim

emelo dedi ki...

ya evet, daha guzeldi, gercekleri soyledim.. burda da soylerim.. ne olmus..

damacana - iyi fikir !