Salı, Nisan 8

sukulent sevdası

Antalya'dan gelen sukulentlerim hızla büyüyorlar, biz de hızla yenilerini üretmekteyiz... Satışlar başladı - elde edilen gelir de hayvan barınakları ve derneklerine bağışlanacak. Ben çok mutlu ve heyecanlıyım - iki sevdiğim şey bir arada - bitki yetiştiriyoru ve ordan elde ettiğim gelir ile de hayvanlara yardım ediyorum. Daha ne isteyim..

Ankara içerisinde sipariş alıyorum. Eğer siz de hem böyle güzel ve öldürmesi çok zor bitkilere sahip olmak, hem de hayvanlara destek olmak istiyorsanız bana burdan ulaşın. Sizin zevkinize göre bir sukulent dünyası yaratalım ve siz de huzur içinde bu güzellikleri büyütün.

Şu ana kadar sattıklarımdan bazıları..







Desteklerinizi, siparişlerinizi bekliyorum..

Fiyatlar sorulmuş - e benim ne kadar kötü satıcı olduğum fiyat yazmamamdan belli değil mi:)

Tekli aranjman - 30 TL
3 çiçekli aranjman - 60 TL
5 ve üstü çiçekli aranjman - 100 TL

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Kırmızı olan en güzeli

emelo dedi ki...

Bence hepsi ayrı ayrı çok güzel.. Hepsi el emeği göz nuru çünkü..

Adsız dedi ki...

Vayyyyyy ticaret için doğal yeteneğim diyorsun :))

emelo dedi ki...

Ticaret le ilgili sıfır yetenek, sıfır bilgi. ama işte elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Tanıdıkların aldı ilk tabi çiçekleri - ama tanımadığım kiilere de ulaşırsam daha mutlu olacağım.. Ne de olsa tanıdıklara satmak daha kolay..

Adsız dedi ki...

Fiyatları olmadan nasıl sipariş vereceğiz?

emelo dedi ki...

Hmm evet fiyat konusunu yazmadım. şöyle diyelim:
Tekli aranjman - 30 TL
3 çiçekli aranjman - 60 TL
5 çiçekli aranjman - 100 TL

Fiyatlar böyle.

Adsız dedi ki...

Yanına başka bir tür bir şey koymadığın için kapların büyüklüğünü anlayamıyoruz. Ayrıca şu 1 çiçek şu 3 çiçek diye örnek versen

Adsız dedi ki...

Kargo sizden mi? Şehir dışına sipariş neden göndermiyorsunuz?

emelo dedi ki...

tekli aranjmanlar genelde 5-7 cm arası capı olan minik kaplarda geliyor.
3lü aranjmanlar ise 10-12 cm çapı olan kaplarda geliyor.
5 ve üzeri bitkiden oluşan aranjmanlar ise 15 cm çapı ve üzerisi çanaklarda geliyor. Çanakları ve kapları paşabahçe, mudo, zara'dan falan alıyorum kendi zevkime göre ve boyutlarına göre ayırıyorum.

Şehir dışına kargo yapamıyorum çünkü toprağa ekili ahlde kargolamak çok riskli. O nedenle de şimdilik sadece emel kargo ile ulaşıyor çiçekler.. İlerde talep olursa şehir dışına kargolama konusunu da bir daha düşünürüm..

emelo dedi ki...

Bir de fikir vermesi için:

En baştaki 3 resim 100 TLlik aranjmanlar.

En alttaki resimdeki fincanlardaki bitkiler de 30 TL.

Aradaki iki tanede 60 TLlik.

Sonuçta bu biraz da barınaktaki hayvanlara destek olmak amacıyla yapıldığından fiyatları biraz yüksekçe tutuyorum ki yapıldığına değsin..

rifat dedi ki...

Bizi seçtiğiniz için teşekkürler..
En kaliteli sukulentleri tamamı ile doğal yollar ile üretip hizmetinize sunmaktan gurur duyuyoruz..

Tüm sukulentlerimizi incelemek için!
Sizi şöyle mağazamıza alalım buyurmaz mısınız?
www.sukulentler.com

Türkiye’nin sukulent marketi! Sizin için en güzel ve en sağlıklı sukulentler üretiyoruz! Tüm ürünlerimiz %100 kalite garantilidir..

Sukulentlerin kolay bir şekilde yetiştirilebilen bitki türleri içerisinde yer aldıkları bilinmektedir. Buna bağlı olarak da, bu bitki çeşitlerini farklı amaçlar dahilinde kullanabilmek de mümkündür. Son dönemlerde sukulent modelleri sayesinde hoş tasarımlar elde edilebilmektedir.

Sitemiz içerisinde yer alan farklı sukulent çeşitlerini kullanarak tasarımlara sahip olan yaşam alanları tasarlanabilecektir. Bunun haricinde, saksılar ile birlikte de tekli kullanım mümkündür. Özellikle de son dönemlerde en çok tercih edilen sukulent modelleri, fanuslarda sergilenen ve küçük bahçe şeklinde tasarlanan modeller olmaktadır.

Bu modellerin ofis gibi ortamlarda da tercih edilebilmesinden dolayı, hediye olarak da bir seçenek olabileceği söylenebilir.

sukulent nikah şekeri fiyatları
sukulent nikah