Perşembe, Ocak 16

Sukulent (succulent) maceram..

2014 güzel haberlerle ve yeniliklerle başladı. Doğum günüme 1 hafta kala 2 tane harika haber aldım.. İnşallah daha güzelleri de gelecek. E bu kadar çalışınca insan ödülünü de istiyor- bekliyor.. Mayıs sonu Seattle'da olacağım bir terslik olmazsa - Amerika'ya gitmeyi çok özledim, mayıs da harika bir mevsim - Mayıs'ı iple çekiyorum..

2014 yılındaki projelerimden biri de sukulent projem. Sayı olarak çok fazla olduklarından ve eşimi de evdeki bitkilerle bunaltmak istemediğimden onları rahatlıkla büyütebileceğim ve onlara uygun yeri ayarladım.

Toplam 35 sukulent ısmarladım Antalya'dan, Taner Angay'ın o harika serasından. Umarım ki bir gün gidip ezmek de kısmet olur.. Şimdi onları büyütüp köklendirip kendi aranjmanlarımı hazırlayıp satacağım. Böylece hobim az da olsa bir gelir getirecek ve en azından kendini amorti edecek. Resimlerini burada paylaşacağım. Yani Ankara'da yaşayıp da İstanbul'da satılan harika sukkulent aranjmanlarında aklı kalanlar artık hiç üzülmesinler - çünkü bir kaç aya benim bebekler büyüyecek ve satışa çıkacaklar :))


Gerçi ben nasıl kıyıp da bunları satacağım onu bilemiyorum ama bir şekilde olacak herhalde..




5 yorum:

Adsız dedi ki...

EEe nerede oluşturduğun aranjmanlar? Nerede haberler???

Adsız dedi ki...

Merhabalar, acaba ilk fotoğrafta ortada olan, ipe dizilmiş boncuklar gibi duranın adı nedir?

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Ben uzun zamandır ip incisi succulent arıyordum. Sizin fotograflarda gördüm. Satıyorsanız alabilir miyim.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

güzel bir ugraş.sizde olmayanlar bende olmayanları degişelimmi?

rifat dedi ki...

Sukulent Satın Al

Biz kimiz..

Sukulentler.Com
Sukulentler.com ailesi olarak sukulent severler için en kaliteli ürünleri üretmeyi amaç edinmiş bulunmaktayız tamamı ile müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışmaktayız.

Tüm ürünlerimiz ISO 14001 – ISO 9001 belgelidir..

Tüm ürünlerimiz %100 doğaldır ve sağlığa hiç bir şekilde zararı bulunmamaktadır.