Pazartesi, Ağustos 6

Beklenen haber

Artık blogun çok sıkıcı olmaya başladı diye bir yorumu da yedikten sonra tamam dedim yazmaya başlamam lazım. Zaten aklında yazacak çok şey, burda paylaşılacak çok anı var ama işte şu beklediğim haber tüm enerjimi almış götürmüştü. Tek yaptığım ise haber beklemekti..

Beklediğim haber geçen hafta perşembe günü geldi. Bilkent'te kadrom çıktı! UNICEF'i bırakıp tam zamanlı olarak öğretim görevlisi oluyorum.. Bir sürü planım var, yapılacak yayınlar, araştırmalar, danışmanlıklar.. ama ilk önce odamı düşünüyorum, odamı nasıl yerleştireceğim.. Nasıl eşyalar çiçekler alacağım falan diye! Tüm süreci burda anlatmayı planlıyorum.. Şimdilik ıvır zıvır belge ve gerekli evrak toplama sürecindeyim. Neler neler gerekiyor, her şeyin noterden onaylanması gerekiyor..

Noteler kalkacaktı hani.. Şu kalkma işi bana yetişseydi, neyse napalım..


Bilkent'teki odam için renk ve eşya düşünüyorum.. Duvar rengi olarak şunlardan birine ne dersiniz?


Aslında başka haberler de var, ama gizli ;) O yüzden şimdilik yalnızca bu kadar yazabiliyorum...
Herkese hayırlı bir hafta diliyorum!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Çokk tebrikler. Yalnız sanırım okutman değil, Yrd. Doç. olacaksın. O yüzden olacağın şey öğretim görevlisi değil öğretim üyesi. Yanlış kullanma yanlış anlaşılırsın

emelo dedi ki...

Yar. Doç kadrosu açılıyor ancak ben yeterli yayın sayısına ulaşana kadar öğretim görevlisi olarak devam edeceğim.. Kendime acil yayınlar diliyorum :)

Zeynep dedi ki...

Hayırlı olsun, tebrik ediyorum :))

emelo dedi ki...

Teşekkürler teşekkürler!

Adsız dedi ki...

Emel'ciğim sen hepsini yaparsın hiççç merak etme :))

emelo dedi ki...

Ay teşekkürler, ben bu moralle neler yaparım!

derya dedi ki...

çok tebrik ederim :))))