Salı, Haziran 7

Olan biten ve Behzat Ç partisi

Haftasonu çok güzeldi. Özellikle de Bülent Ortaçgil-Zuhal Olcay konseri büyüleyiciydi.. ODTU Vişnelik çok güzel bir yer, sanki Ankara'da değilmişim, tatildeymişim gibi hissettim. İyi geldi. Çok iyi geldi :)

Bugün ajanstan aradılar. Daha önce aradıklarında çekimlere gidememiştim. Telefonda ben şansımı kaybettim sanmıştım dedim. Yok yok hala devam ediyor - size uygun bir rol bulacağız dediler.. Bu akşam da Behzat Ç partisi varmış. Tüm ekip orda olacakmış. Ben de davetliyim - davetiyem ofise geldi. Ne giyicem diye şimdiden düşünmeye başladım. Ordan bir rol kapmadan çıkarsam ayıp bana!

Cumartesi gecesi Çevre sokakta bir araba durdu. Biz de tam yanından geçiyoruz. Bir baktım içinden Hayalet indi. Öyle şaşırdım ki - aaaaaaaaaaaa Hayalet diye çok abartılı bir tepki verdim. O da şaşırdı - önce ellerini iki yana açıp noluyor der gibi güldü - sonra da el salladı bana :)

Bu akşam gidip ona o arabanın içinde deli gibi davranan kişinin kendim olduğunu söylemeyi planlıyorum. Kesin deli olduğumu düşünecek.

Ama bence tüm kadınlar yüzde 50 deli - o yüzden çok da sorun değil!

1 yorum:

Öykücü dedi ki...

:)ünlü görünce ben de aynı tepkiyi veriyorum.Hayalete öyle bağıran tek kişi de değilsindir, rahat ol:)

Sevgiler..