Salı, Ekim 18

degisiklik

havalar burda bile soguyor yavas yavas.. kimbilir turkiye'de simdi nasildir.. bir arkadasiin cekilmis resimlerini gordum, ankara'da, yerlerde hep dokulmus yapraklar..
Sonbahari cok sevmiyorum ben, ama ankara'da guzel olur sonbahar.
cok guzel fotograf cekilir.

zaman hizla geciyo, kis gelmek uzere nerdeyse, donemin bitmesine az kaldi, sonra yani donem, sonra okul bitecek, sonra geri donus, yeni hayat.. cok is var yapacak, bitirecek.
bir ev kapanacak, yenisi acilacak..
hayatim degisecek.. ve heyecanla bekliyorum..

su anda sadece izleyici gibiyim hayatima, yaprak gibi ruzgar nereye uflerse oraya simdilik.. ama az kaldi..
20 yillik egitim hayatim yakinda son bulacak, and i can't wait !!!

3 yorum:

mem dedi ki...

sonbahar guzel. gitmek de guzel. hele gidilen turkiye ise. buralarda sonbahar ne zaman geliyor, ne zaman bitiyor pek belli olmuyor. aralik'ta yapraklar hala sari, hala dokuluyorlar... bunca seneden sonra bile alisamadim mevsimlerin burada oldugu gibi ic ice gecmesine. cuma aksamlari avrupa yakasi'ni izlemeye alismak bile bundan daha kolay olurdu heralde?
benim geri donusume ne kadar var, henuz bilmiyorum. o yuzden bir dahaki sonbaharda yaprakli bir fotograf gonderirsen memleketten hic fena olmaz aslina bakarsan.

emelo dedi ki...

ay memet o kadar huzunlu yazmissin ki, cim bi fena oldu..

o kadar da kotu degil canim, herkes kazaklarla gezip donarken biz t-shirtlerle keyifli keyifli dolasiyoruz.. Hayatimda hic ekimin sonlarinda sort ve terlikle gezecegim gelmezdi aklima, hic de fena degil aslina bakarsan ;)

ama yine de memleketin havasi baska oluyo, o konuda haklisin..

mem dedi ki...

hmmm, evet simdi bir daha okuyunca oyle olmus bayagi. istanbul'un cok sevdigim sonbaharlarini ve sonbaharda istanbul'da fotograf cekmeyi aklima getirdi yazin, dayanamadim, hasrete kapildim.

bu arada aylardir nargile'ye yazdigimdan fazlasini jim mus'a yazdim ya o da ayri bir konu...