Pazartesi, Ekim 23

haftasonu, bayram ve de balik kraker :)


Bu haftasonu cok yogun gecmemis gibi geldi, ta ki neler yaptigimi dusunene kadar.. Cumartesi gunu bir suru ivir zivir is hallettik, alisverise gittik - turkiye'ye gitme vakti yaklasiyor ve hediye almak icin de zaman gerekiyor haliyle.. Cok verimli olamadik hediye konusunda, ama daha hala vakit var. Telif haklari bu aralar cok konusuldu. Resmi ben cekmedim, bu siteden alip kullandim: http://www.automotto.org/images/goldfishcar.jpg.

Cumartesi aksami bol sohbetli cok guzel bir iftar yemegine gittik - yemekler cok guzeldi, ama ben asil tursuya bittim :)

Pazar gunu bir arkadasimizin baby shower'i vardi. Ben ilk defa gittim baby shower'a.. fikir olarak guzel bir sey belki, ama boyle yarismali falan olmasi - ya da ordaki bazi insanlarin oyunlari yarismaya cevirmesi cok hosuma gitmedi.. Hediye acma kismi eglenceliydi..

Pazar aksami, ramazanin son gunu, Big Lou's da pizza yedik - her zamanki gibi guzeldi.. Sonra da mimarlik fakultesinin bilgisayar lab'ina gittik, ben istatistik odevi yaptim (calistim en azindan), poster bastik. Cok eglenceli bir proje ile ugrasiyoruz su anda ve bitince cok guzel olacagini dusunuyorum. Buraya resim koyacagim. ama kisaca: o kullanilmayan cd kutularini degerlendirmekle kalmayip, onlarla bir sanat eseri yaratabiliyorsun.. Cok yakinda!

Bu gun bayram. Sadece babanem ile telefonda konusabildim. bir daha da kimseyi arayamadim. Hem Turkiye'deki hatlar, hem de Mezun'un hatlari cok yogun.. Ama aramazsam dedem kesin kuser, o kim aradi, kim ne zaman aradi hepsinin hesabini tutmaktadir simdi.. Mutlaka aramam lazim. Aksam bir de bayram yemegi daveti aldim. Bayramliklarimi giyip halamlara gidiyorum :)

balik kraker'in de hikayesi su: ben normalde ofiste krem peynirler, ve yenecek ivir zivir seyler tutuyorum, ama her seyim bitmis ve bir tek balik kraker kalmis.. balik malik demeyip goturuyorum.. Boyle iste.

Hepimize guzel haftalar. Biz carsamba gunu yola cikiyoruz ve cok heyecanliyim, ne istatistik odevi, ne de okumalar cok umrumda. Hangi helikopter turuna binicez, grand canyon'un dibine inip piknik yapacak miyiz, ve hangi turun puanlari daha iyi - hangisi daha guvenli, su anda aklimda bir tek bunlar var.

Hiç yorum yok: