Cumartesi, Eylül 23

Rainbow Springs







Bir cumle ozetleyecek Rainbow gezimizi: ben bu kadar guzel olacagini tahmin etmemistim..
Donuste fotograf cekmeyi birakamadik bir turlu... O kadar guzel bir yer ki, cesmenin denizi gibi, ama icme suyu.. serin bir su.. masmavi. Kalabalik da degildi (o yuzden cuma gunu gittik - haftasonlari cok kalabalik oluyor). Yuzduk, kano yaptik 1,5 saat, oglen yemegi icin getirdigimiz sandivicleri yedik - piknik havasinda.. sonra bir daha yuzduk, cok keyifli bir gun gecirdik.

Kano yaparken epey uzaklastik o bizim minik golun cevresinde. Nehir boyunca cok sirin evler vardi, aralarindan geze geze gittik.. akintida da epey yardimci olmus meger - cunku donuste zorlandik biraz (ozellikle de ben). Degisik suratli baliklar gorduk, onlarin resmi yok - boyle aynen bana anlattiklari gibi - siyah, boyle kilic baligi gibi burunlari ber, oyle duruyorlar. Kaplumbagalar gorduk.. Garip garip kuslar gorduk yine, bir tanesi epey poz vermeye merakliydi, digerleri genelde bize dayilandi - cekmeyin lan - diye.

Donuste de Williston'daki minik bir guney lokantasinda birseyler atistirdik ve olarin unlu rasberry ice tea'leri ile gunun susuzlugunu giderdik.. Cok cok guzel bir gundu, sonunda yorgun dustuk, ama kesinlikle degdi.. Florida'nin plajlarinda hic is yok, ama kaynaklari giderek daha fazla hosuma gidiyor.

1 yorum:

emelo dedi ki...

olur canim, ben de opuyorum seni